Tähtihyökkääjä Viitaluoma palaa takaisin kotiin

HPK on solminut tähtihyökkääjä Ville Viitaluoman kanssa kolmivuotisen pelaajasopimuksen. Yhteensä kolme vuotta kausina 2008–2011 oranssin puolesta taistellut Viitaluoma pelasi viime vuonna Ruotsin Luleåssa. 31-vuotias sentteri johti kaikilla Kerho-kausillaan HPK:n ykkösnyrkkejä ja kaudella 2012–2013 tähtäin on samassa paikassa. Viitaluoma palaa omien sanojensa mukaan erittäin mielellään kotiin.

– Fiilikset ovat hyvät. Kiva tulla tuttuun joukkueeseen ja tietää, että täällä homma toimii. Perhe viihtyy täällä ja talokin oli valmiina edelliseltä käynniltä. Tämä on mielestäni kaikille osapuolille erittäin hyvä ratkaisu.

Kausi 2011–2012 ei ollut Luleåssa ruusuilla tanssimista. HPK:ssa tehot olivat menneillä kausilla aivan eri luokkaa kuin viime kaudella Ruotsissa.

2012-06-08-324

– Pelitapa ei oikein antanut viime vuonna periksi omille vahvuuksilleni. Kova taistelu oli viime kaudella koko ajan.

Keskushyökkääjä on ehtinyt jo tutustua HPK:n tulevan kauden rosteriin. Hän näkee kauden 2012–2013 HPK:n taistelevana ja uskoo, että Kerho pelaa ensi kaudella lupauksensa mukaisesti kovalla tunteella.

– Isot odotukset on kyllä. Haluan, että joukkueestamme huokuu HPK-henkisyys niin kentällä kuin sen ulkopuolella ja että se välittyy katsojille. Ensi viikolla pääsen tosissaan tutustumaan joukkueeseen, sanoo Viitaluoma

HPK tietää mitä saa

HPK:n toimitusjohtaja Risto Korpela ei voisi olla tyytyväisempi Viitaluoman pitkään sopimukseen. Tällä hetkellä kiekkomaailmassa on pula hyvistä keskushyökkääjistä.

– On upeaa, että Vili palaa Kerhoon. Tiedämme sataprosenttisesti mitä saamme; äärimmäistä taitoa, johtajuutta, Kerho-sydäntä ja nappisyöttöjä! Paremmin ei olisi asiat meidän kannaltamme voineet mennä.

– Uskon, että Kerhon kannattajat saavat kokea huippuhetkiä ensi kaudella, kun saamme Vilin jälleen askiin oranssi paita päällä! hehkuttaa Korpela.

DSC_2784
Soiko Viitaluoman viulu ensi kaudella samaan tahtiin kuin ennen?

HPK 8.6.2012

08.06.2012 08:32

Jaa artikkeli: