Taas voitetaan Ilmalassa

Jokerit-HPK 12.3.2013 klo 18.30

Pistekin riittäisi HPK:lle varmistamaan suoran puolivälieräpaikan. Hartwall areena ei ole historiansa aikana ollut se helpoin paikka Kerholle, mutta pisteet otetaan, kun niitä on otettava.

Päivän puntari

HPK matkaa iltapäivän kuluessa Helsinkiin, jossa vastaan asettuu jo runkosarjan voiton varmistanut Jokerit. Viimeksi kaudella 2005-2006 Ilmalassa voittanut HPK lähtee peliin vain ja ainoastaan yksi asia mielessä: voitto. Pistekin toki riittää kuuden sakkiin pääsemiseen, mutta samalla kertaa kannattaa ottaa se voitto pois pyörimästä.

Joukkueen sisällä tunnelma oli katossa jo aamujäillä. HPK-valmentaja Pasi Arvonen odotti innolla illan peliä ja kommentoi tyynesti:
– Juu, kyllä me voitetaan.

Näillä mennään

Kerholta potilasosastolla tänään ovat Juha Kiilholma ja Jesse Saarinen, jotka taistelevat vatsataudin kourissa. Ketjukoostumuksia on täten jouduttu hieman muokkaamaan. Viitaluoma johtaa tuttuun tyyliin ykkösketjua laidoillaan Rendulic ja Sallinen. Kakkosketjussa hyökkäävät Leinon johdolla Santavuori ja Aarnio. Kolmosketjussa herrat Piispanen, Rautiainen ja Luomala. Nelosketjussa Paajasen orkesterissa Järveläinen ja Turtiainen.

Mika Järvinen torjuu HPK:n maalilla ja ilmoitti, että puolivälieräpaikka on hänen omissa käsissään. Pitämällä nollapelin Järvinen hoitaa HPK:lle ainakin yhden pisteen.

Jokereilta sivussa ovat Ilari Filppula ja Jarkko Ruutu sekä loukkaantumisesta kärsivä Steve Moses. Maalinsuulla operoi Frans Tuohimaa. ”Näillä mennään”, sanoi jo Virmanen aikoinaan…

Suurennuslasin alla

Matti Lamberg, Jokerit – Nuori laitahyökkääjä tuo varmasti nälkää ja liikettä Jokereihin, sillä näyttöhaluja on varmasti. Lamberg on pelannut tällä kaudella 18 peliä keräten tehot 2+4.

Maalinteko, HPK – Tehottomuus on vaivannut Kerhon peliä. Tänään maalipaikoissa on oltava itseluottamusta ja päättäväisyyttä laittaa kiekkoa katiskaan.

Niklas Heinonen 12.3.2013

12.03.2013 11:34

Jaa artikkeli: