Taas pisteitä tarjolla Hakametsästä

Ilves-HPK 30.10.2012 klo 18.30

Legendaarisessa Tampereen Hakametsässä HPK:lla on mahdollisuus venyttää voittoputkeaan viiden ottelun mittaiseksi. Viimeksi lauantaina kotona rankkareilla kaatui HIFK.

Päivän puntari

Tampereen Ilveksen sarjasijoitus ei mairittele, mutta jonkun on valitettavasti aina oltava viimeinen. Perjantaina Jokereita vastaan Ilves kärsi 2-0–tappion, mutta sitä ennen kaatui Mikko Koivun TPS hienon taistelun jälkeen.

HPK:lle puhaltelee tällä hetkellä mukava myötätuuli. Taisteluilme on ollut kohdillaan ja jokaisen pelaajan otteista huokuu yhtenäisen jutun eteen pelaaminen. Lauantaina HIFK:n kaadossa mahdollisuuden voittoon takasi maalivahti Mika Järvinen.

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kerran aiemmin ja silloin Ilves poistui tappio niskassaan Ritari-areenalta.

Näillä mennään

Ilveksen kotiyleisön edessä debytoi tänään Amerikan yliopistosarjasta saapunut Danny Dries. Ensimmäisen ottelunsa hän pelasi Helsingissä Jokereita vastaan. HPK:ta vastaan pelannee myös Ilveksen tuorein vahvistus, NHL:stä saapunut maalivahti Anders Lindbäck.

HPK pelannee myös samassa kokoonpanossa kuin Tapparaa ja HIFK:ta vastaan, mutta pieniä viilauksia saattaa tulla vielä aamun aikana. Eric Fehr on istutettu Ville Viitaluoman rinnalle ja avausottelussa Tapparaa vastaan perjantaina syntyikin heti jo lupaavat 1+1 tehot.

Ottelun kokoonpanot katsottavissa iltapäivän kuluessa täältä.

Suurennuslasin alla

Jesse Niinimäki, Ilves – Loukkaantumisista kärsinyt ”Uuno” on kerännyt kahdeksassa ottelussa itselleen neljä syöttöpistettä. Kohta sopii odottaa myös taitavan Niinimäen maalitilin avautumista.

Otto Paajanen, HPK – Nuoren Paajasen otteita on ollut ilo seurata. Isoa roolia puolustavana sentterinä pelaava Paajanen voittaa myös hyökkäyspäässä kiitettävällä prosentilla aloituksia.

Niklas Heinonen 30.10.2012

30.10.2012 07:25

Jaa artikkeli: