Soturit jatkavat Kerhossa – Pihlström ja Ikonen jatkosopimuksiin

HPK on solminut yksivuotiset jatkosopimukset Antti Pihlströmin ja Ossi Ikosen kanssa.

HPK on kiinnittänyt kaksi tärkeää runkopelaajaa Liiga-kaudelle 2023–2024. 38-vuotias Antti Pihlström pelaa ensi kaudella jo neljännen kautensa HPK:n paidassa. Ensimmäistä kertaa laitahyökkääjä nähtiin Kerhossa jo kaudella 2006–2007 ja tuleva kausi on kolmas perättäinen oranssissa. Maailmanmestari tuo Kerhon koppiin siis kokemusta jatkossakin.

Ossi Ikonen on viilettänyt Kerhossa jo neljällä kaudella siirryttyään HPK:n riveihin kevätkaudella 2020. 32-vuotias Ikonen tuo Kerhon takalinjoille valtavan määrän luisteluvoimaa ja on Pihlströmin lailla periksiantamaton taistelija illasta toiseen.

HPK:n urheilujohtaja Mika Toivola kertookin, että nyt tehdyt sopimukset luovat jatkuvuutta Kerhon soturiosastolle.

– Molemmat ovat meidän kokeneita runkopelaajia, jotka pystyvät pelaamaan eri pareissa ja ketjuissa. Antti on tärkeä palanen meidän kärkiketjuissamme ja pystyy mukautumaan rooliin kuin rooliin. Ossi on taas erinomainen luistelija ja tärkeä palanen meidän alivoimapeliä. On tärkeää, että saamme pidettyä tietyistä runkopalasista kiinni. Ehkä voisimme kutsua Anttia ja Ossia peruspilareiksi joukkueessamme.

HPK:lla on yhteensä Liiga-kaudelle 2023–2024 14 pelaajasopimusta, joista yhdessä on seuran vielä käyttämätön optio.

Valtteri Savolaiselle loppukauden 2022–2023 sopimus

HPK on solminut myös loppukauden 2022–2023 kestävän sopimuksen Valtteri Savolaisen kanssa. Läpimurto-kypärää Liigassa kantava 19-vuotias laitahyökkääjä on tällä kaudella pelannut ensimmäiset ottelunsa Liigaa. Savolainen valittiin maaottelutauolle U20-maajoukkueen haastajaryhmään, joka pelaa turnauksen Tsekeissä.

HPK palaa maaottelutauon jälkeen tositoimiin 18.11.2022, kun se kohtaa Turun Palloseuran Pohjantähti Areenassa.

08.11.2022 15:45

Jaa artikkeli: