Selin valmentaa myös Leijonissa ensi kaudella!

HPK:n päävalmentaja Ari-Pekka Selin on valittu Suomen jääkiekkomaajoukkueen valmentajaksi. Jukka Jalosen aisapariksi ryhtyvä Selin ottaa paikan kunnialla vastaan.

– Viime keväänä sain hienon mahdollisuuden tutustua ja olla osana maajoukkuetta johtoryhmän jäsenenä neljän viikon valmistautumisjakson aikana. Nyt tarjottiin mahdollisuutta valmentajan rooliin koko kaudeksi, joka huipentuu MM-kisoihin keväällä.

Selin ilahtui eritoten HPK:n johdon positiivisesta asennoitumisesta Leijonat-komennukseen.

– Arvostan itse maajoukkepestin korkealle. Olen kiitollinen siitä, että HPK-johdon henki oli heti positiivinen ja he olivat tukemassa tätä päätöstä.

HPK:n päävalmentaja kertoo, että maajoukkuetyöt ajoittuvat SM-liigan tauoille.

– Pääasiassa tehtävät ovat Karjala-turnaus sekä Venäjän ja Ruotsin turnaukset, jotka kaikki tapahtuvat liigan tauoilla. Varsinainen MM-kisaprojekti ja siihen valmistautuminen alkavat omalta osaltani vasta, kun HPK on pelannut kauden viimeisen ottelun, päättää Selin.

HPK:n toimitusjohtaja Risto Korpela näkee Selinin maajoukkuepaikassa ainoastaan hyviä puolia myös HPK:n kannalta.

– Ari-Pekka pääsee tutustumaan maajoukkuekomennuksilla kansainväliseen jääkiekkoon ja pystyy hakemaan vaikutteita. Lisäksi haluan korostaa, että meillä on erittäin kokeneet valmentajat Pasi Arvonen ja Kari Lehtonen, jotka kyllä hoitavat homman, kun Ari-Pekka on maajoukkueen mukana. Tämä on HPK:lle ja ennen kaikkea päävalmentajallemme hieno kunnianosoitus!

HPK Tiedotus 22.8.2012

22.08.2012 12:01

Jaa artikkeli: