Saros ja Vainio U20 maajoukkueeseen

HPK:n nuoret tähdet Juuse Saros ja Juuso Vainio on valittu Suomen Nuorten Leijonien MM-leirin ensimmäiselle osalle. Leiritys alkaa vasta Liigan joulutauon alettua.

HPK:n päävalmentaja Pasi Arvosen mukaan molemmat nuoret ovat paikkansa leirillä ansainneet.

– On loistava asia, että Juuse ja Juuso valittiin MM-ryhmään. He ovat molemmat pelanneet hyvät syksyt ja toivotaan tietysti, että näemme molemmat tositoimissa itse kisoissa.

DSC_3136

Moni kerholainen on jo pohtinut Saroksen poissaoloa kisojen aikana. Arvonen kertoo, että asiaan on varauduttu.

– Frans Tuohimaan lisäksi myös Timo Niemi on harjoitellut Hämeenlinnassa jo jonkun aikaa. Tiesimme jo syksyllä, että Juuse on todennäköisesti kisakoneessa, joten saimme aikaa valmistautua.

dsc_3184

 

Arvonen on hyvillään, että leiritys alkaa vasta, kun Liigan joulutauko alkaa. Pakkipuolella on vajetta ja Vainio tarvitaan kokoonpanoon.

– Jyväskylässä pelasivat kaikki kynnelle kyenneet puolustajat. Meillä on loukkaantumisia ja kuumepotilaita, katsotaan kuka on kunnossa keskiviikkona.

Näin ollen siis molempia nuoria leijonia on mahdollisuus nähdä vielä keskiviikkona kotikaukalossa, kun SaiPa saapuu Ritari-areenalle. Nuorten MM-kisat pelataan Ruotsin Malmössä 25.12.2013-6.1.2014. MM-ryhmä uutisen voit lukea Leijonat.fi -sivustolta.

Kohti kisakonetta –
tsemppiä Juuse ja Juuso!

HPK

09.12.2013 14:11

Jaa artikkeli: