Sarjaykkönen avaamaan uutta vuotta Hämeenlinnaan

Kaksi viime otteluaan voittanutta JYPiä ei turhaan auta aliarvioida. SM-Liigaa kymmenellä pisteellä johtava jyväskyläläispesue on Risto Dufvan johdolla marssinut koko kauden vakuuttavasti. Liigakärjen paikka on ansaittu.

Sarjaykkösen päänahka kiinnostaa aina ja HPK pääsee sitä huomenna tiistaina yrittämään. Viimeksi JYP kaatui Ritari-Areenalla hyvän esityksen jälkeen.
-Toivottavasti tahtotila ja rytmi pelaamiseen on samalla tasolla kuin viimeksi. Koohottaan jos lähtee, niin kylmät käy hyvin nopeesti, summasi valmentaja Pasi Arvonen JYP-ottelun aattona.

Laamanen ja Honka palaavat kokoonpanoon

Miikka Männikön kuumeillessa kakkosketjussa latvialaiskaksikon rinnalla paikan ottaa pitkään sivussa ollut Juuso Honka. Nuorukainen aloitti ensimmäisen liigakautensa pirteästi, mutta ikävä loukkaantuminen pilasi hyvän lennon.

Toinen kokoonpanoon palaava on Jukka Laamanen, joka on jättänyt viimeiset viisi ottelua väliin erinäisten vammojen takia.
-Kunto on, mitä on. Täytyy päästä pikku hiljaa pelirytmiin mukaan ja valmistauduttava otteluun hyvin, kertaa Laamanen.

Tiistaista vastustajaa Laamanen luonnehtii liikkuvaksi ja erittäin vaaralliseksi.
-Saadaan laadukas vastustaja vastaan ja sen avulla on hyvä lähteä korjaamaan kurssia. Pelinopeus ja luisteluvoima on oltava kovaa, mikäli aiotaan pärjätä.

HPK:n hyökkäyskentälliset pysyvät Männikön poissaoloa lukuun ottamatta samoina. Pakkiparit ovat Tuulola-Porseland, Haverinen-Laamanen ja Alatalo-Mäkelä.

Molempien joukkueiden vitjat nähtävissä tiistai-iltapäivällä täältä.

HPK-JYP tiistaina 4.1.2011 klo 18.30. Ole paikalla!

Niklas Heinonen

03.01.2011 11:55

Jaa artikkeli: