Sampo Kaulanen haastaa HPK Kiekkonaiset Rankkarikilpailussa 14.11.2018!

Suomen suurimman K-marketin omistaja Sampo Kaulanen kantaa kortensa kekoon kotimaisen naisten jääkiekon eteen.
Rankkarikilpailu käydään HPK-JYP -liigaottelun ensimmäisellä erätauolla keskiviikkona 14.11.2018 Ritari-areenassa. Ottelu alkaa klo 18.30.

Selviytyjät Suomi – ohjelman voittajana myös tunnettu Sampo tulee suorittamaan yrityksensä pukeutumalla HPK:n naisten 2011 vuoden Suomen Mestaruus-paitaan, joka onkin myös panoksena kilpailussa.

Kilpailu käydään paras viidestä periaattella ammattitaitoisen jääkiekkotuomarin valvovan silmän alla ja mikäli Sampo voittaa, niin paita jää hänelle – mikäli Sampo häviää, niin hän on luvannut tehdä paidasta ensimmäisen ennakkotarjouksen HPK Kiekkonaisten hyväksi pidettävään huutokauppaan, joka pidetään perjantaina 16.11. jäähallin Kerho-ravintolassa Kiekkonaisten pelin jälkeisissä pikkujouluissa. (Lue lisää HPK Kiekkonaisten sivuilta)

Selviytyjän taitoja Sampo joutuukin tapahtumassa hyväksi käyttämään, sillä hänen ja voiton välissä on HPK Kiekkonaisten maalivahti Riikka Oinonen.

Kilpailusta taltioidaan myös video, joka tulee osaksi HPK Kiekkonaisten pääyhteistyökumppanin Sterkman Oy:n markkinointia. Videon tuotannosta vastaa SomeMediaGroup.

– Kuulin tutuilta HPK Kiekkonaisten rankasta keväästä ja päätin lähteä mukaan tähän projektiin, koska mielestäni jokaisen tulisi kantaa vastuuta ja osallistua yleensä ottaen naisten jääkiekkoilun kehittämiseen, sanoo Sampo Kaulanen ja lisää, että auttamisen halusta huolimatta hän aikoo kuitenkin selviytyä voittajaksi tässä ottelussa, jossa kovista
(torjunta)prosenteista huolimatta ei voida aliarvioida Lapin miehen taikavoimia.

Koko Kerholainen kiekkoperhe uskoo Riikka Oinoseen ja luottaa Lapin kauppiaan tekevän ensimmäisen ja kovan tarjouksen huutokaupassa!

Osta liput HPK-JYP -matsiin tästä!

HPK-JYP
ke 14.11. klo 18.30

#illallahallille

12.11.2018 23:00

Jaa artikkeli: