Sairastupa: Patrick Harperin kausi on ohi – Laurikainen tutkimuksiin

HPK:n hyökkääjä Patrick Harperin kausi päättyy loukkaantumiseen harmittavasti ennenaikasesti. Näin ollen Harper palaa Amerikkaan hoidattamaan vammaansa.

Harper saapui Hämeenlinnaan joulukuun alussa ja pelasi HPK:ssa yhteensä 22 ottelua. HPK kiittää Harperia tästä kaudesta ja toivottaa pikaista paranemista.

– Harmi, että kauteni päättyi tähän, toivon joukkueen menestyvän keväällä. Kiitos faneille ja HPK:lle, täällä oli hienoa pelata tällä kaudella, sanoi Harper.

Laurikainen jatkotutkimuksiin

Eetu Laurikainen joutui jättämään pelin kesken keskiviikkona Kouvolassa. Laurikaisen tilannetta selvitetään lisää torstain aikana ja ennuste selviää tutkimusten jälkeen.

HPK:n loukkaantuneiden listalla on tällä hetkellä myös maalivahti Daniel Lebedeff, jonka on määrä olla jälleen viikon kuluttua pelikunnossa. Lebedeffin tilannetta seurataan kuitenkin päivittäin.

Lisäksi hyökkääjät Jere Jokinen ja Valtteri Suni ovat loukkaantuneiden listalla. Jokisen paluuaikataulu on arviolta 2-3 viikkoa ja Sunin noin viisi viikkoa.

HPK pelaa tänä viikonloppuna kahdesti kotijäällä. Perjantaina vastassa on Ässät ja lauantaina Sport. Liput ovat myynnissä Lippu.fissä.

10.03.2022 14:37

Jaa artikkeli: