SaiPa vierailulla

HPK-SaiPa 12.1.2013 klo 17.00

Taistelu elintärkeistä pisteistä jatkuu, kun sarjataulukossa peräkkäisillä sijoilla majailevat HPK ja SaiPa kohtaavat Rinkelinmäellä. Voitolla HPK nousisi takaisin kuuden joukkoon.


Lähtökohdat

Kerhon edellinen ottelu Espoossa päättyi pettymykseen. HPK hallitsi ja johti ottelua pitkään Ville Viitaluoman ja Robert Leinon maaleilla, mutta Blues nousi kolmannen erän viimeisellä kympillä tasoihin. Ratkaisu nähtiin jatkoajalla, jossa Kerhon liiallinen hyökkäysinto kostautui ja Blues korjasi ylimääräisen pisteen Juuso Ikosen maalilla.


SaiPa lähtee otteluun kolmen ottelun tappioputkessa. Erityisesti maalinteko on tuottanut idän ihmeelle tuskaa, sillä joukkue on tehnyt vain kaksi maalia viimeiseen 180 minuuttiin.


Joukkueiden edellinen keskinäinen päättyi Kerholle lukemin 6-1. Kauden kaikki kolme kohtaamista ovat päättyneet HPK:n voitonjuhliin. Jokainen ottelu on ollut kuitenkin tasainen, joten helpolla ei HPK SaiPaa vastaan pääse.


Näillä mennään

Eric Fehrin lähdön jälkeen Kerhon ykkösketjuun nousi Borna Rendulic. Nuori kroatialainen on ollut joulutauon joukkueen pirtein hyökkääjä. Kaksi ottelua huilannut Antti Aarnio palaa kokoonpanoon. Maalissa aloittaa Mikko Tolvanen. Jesse Saarinen palannee hyökkäysvahvuuteen ensi viikolla.

 

Suurennuslasin alla

Robert Leino, HPK

Palasi SM-liigajäille Espoossa nuorten MM-kisojen jälkeen ja onnistui heti maalinteossa. Loppukauden yllättäjä?

 

Anssi Löfman, SaiPa

Sähäkkä laitahyökkääjä on pelannut hienon kauden. Muodostaa vaarallisen ykkösketjun Ville Kohon ja Jesse Mankisen kanssa.

 

12.1.2013

12.01.2013 09:45

Jaa artikkeli: