Saarinen, Kiilholma ja Vänttinen Kerhoon

Jesse Saarinen, Juha Kiilholma ja Tuomas Vänttinen ovat tehneet pelaajasopimuksen Hämeenlinnan Pallokerhon kanssa. Saarinen ja Kiilholma edustavat HPK:ta seuraavat kaksi kautta ja Vänttinen yhden. SaiPaa viime kausina edustaneet Saarinen ja Kiilholma jatkavat siis Selinin komennossa tulevina kausina. Myös Vänttinen on tuttu Selinille SaiPa-ajoilta. HPK:n pelaajakoordinaattori Janne Laukkanen näkee tuttuuden hyvänä asiana.

– Mielestäni tuttuus on erittäin hyvä juttu. Selin tietää jo etukäteen mitä näiltä uusilta pelaajilta voi odottaa ja luottaa heihin jo valmiiksi, kertoo Laukkanen.

Saarinen löysi jälleen menneellä kaudella pistejyvän ja latoikin hienon oman piste-ennätyksensä 12+31=43 59 ottelussa.

– Jesse on selvästi uudessa nousussa. Tässä on hänellekin hyvä sauma nousta SM-liigan kärkipelaajaksi.

Kiilholma ja Vänttinen ovat pelanneet yhteensä lähes 900 SM-liigaottelua urillaan. Hyökkääjät tuovatkin HPK:hon erittäin paljon kokemusta ja kovaa työntekoa.

– Tuomaksella on tosi hyvä veto ja hänet nähdään myös erittäin hyvänä alivoimapelaajana. Kahden suunnan hyökkääjä, jolla on paljon kokemusta.

– Juha on kova työntekijä, joka rataa upealla asenteella illasta toiseen. Saattaapa Kiilholmasta olla jopa kuuluisan Rinkelinmäen hornankattilan herättäjäksi, pohtii Laukkanen.

19.03.2012 13:53

Jaa artikkeli: