Saako Kerho katkaistua KalPan voittoputken?

KalPa-HPK 22.2. klo 18.30

Tappion lauantaina Rauman Lukkoa vastaan kärsinyt HPK pelaa tänä ehtoona Kuopiossa. Lauantain ottelussa myös HPK:lla oli paikkansa kääntää ottelu. Nyt tuulensuunnan odotetaan muuttuneen ja toivon mukaan hämeenlinnalaiset pääsevät voitonsyrjään kiinni.

KalPa ei ole tarjoamassa helppoa vastusta. Kuopio itsessään on jo hankala paikka pelata, mutta kun siihen lyödään lisämausteeksi KalPan kuuden ottelun voittoputki, tulee pelistä entistä mutkikkaampi.

Tiistai-illan ottelu on joukkueille kaikkiaan neljäs keskinäinen kohtaaminen tällä kaudella. Kaksi ensimmäistä KalPa voitti jatkoajalla, mutta viimeisimmän HPK voitti Hämeenlinnassa 3-1.

Tiukkaa kamppailua suorasta playoff paikasta

Sekä HPK, että KalPa ovat tällä hetkellä kiinni suorassa playoff paikassa. KalPa on viidentenä vain pisteen edellä kuudentena olevaa Kerhoa. Jokerit hengittää kuitenkin kaksikon niskaan ja on vain pisteen päässä Kerhosta.

HPK:n tämän viikon vieraskiertue onkin suuressa roolissa. Niin KalPa, kuin torstainen Jokerit olisi voitettava.

HPK lähtee illan otteluun hieman uudistusta saaneilla ketjuilla. Scott Barney ottaa paikan Ville Viitaluoman ja Juuso Puustisen rinnalla. Toisen ketjun muodostavat Joona Karevaara, Matias Loppi ja Miikka Männikkö. Joonas Nättinen siirtyy kolmosen laitaan Janne Kolehmaisen ja Tuukka Pulliaisen kanssa ja hyvin lauantaina pelannut nelosketju pysyy ennallaan (Berzins-Louhi-Saulietis). Maalissa torjuu Teemu Lassila.

Molempien joukkueiden kokoonpanot.

Niklas Heinonen

22.02.2011 11:42

Jaa artikkeli: