Rohkeasti ja yhteistyöllä Yhteistä Matkaa

90-vuotiaan Hämeenlinnan Pallokerhon historiaan piirtyy vahvasti tämä kevät. Liiga-kauden 2019-2020 lopetus oli erittäin poikkeuksellinen, mutta päätös lopettaa kausi 59 runkosarjan ottelun jälkeen oli tarpeellinen. Koronavirusepidemia ja sen tuomat vaikutukset ovat merkittäviä koko maailmassa niin yrityksille kuin ihmisille.

HPK Liiga Oy:n osalta taloudelliset vaikutukset ovat merkittäviä. Tulevien kuukausien aikana olemme haastavassa tilanteessa, mutta selviämme aiemman tiukan taloudenpidon turvin. HPK:n toimintojen ollessa keskeytettynä niin ravintolatoiminnan kuin peruuntuneiden otteluiden vuoksi rahavirrat ovat vähissä. Olemme kiitollisia siitä, että takanamme on hyvä juhlakausi, johon kerholaiset ja vieraskannattajat sekä yhteistyökumppanit lähtivät mukaan suurin joukoin. Tämä turvaa HPK:ta myös tänä vaikeana aikana. Kiitos teille kaikille siitä.

Selviydymme, jos luotamme toisiimme.
Selviydymme tästä keväästä niin suomalaisina kuin kerholaisina. Mutta selviydymme epidemiasta ainoastaan yhteistyöllä. Meidän tulee tukea niitä, jotka ovat suurimman avun tarpeessa. Toivonkin, että jokainen oranssilla alueella pitäisi huolta siitä, että emme turhaan aja riskiryhmissä olevia vaaraan vaan luotamme hallituksen uusiin päätöksiin. Samalla meidän tulee luottaa maailman parhaimpaan sairaanhoitoon, joka taistelee rohkeasti ja tasapuolisesti päivästä toiseen epidemian taltuttamiseksi. Tukitoimet muilla aloilla luovat meille kaikille mahdollisuuden jatkaa elämää, epidemiasta huolimatta.

Selviydymme, jos olemme yhdessä rohkeita.
On rohkeutta laittaa omat norminsa kiekkotermein hyllylle. On rohkeutta kysyä naapurilta apua ja tarjota sitä. Rohkeudella me katsomme myös tulevaisuuteen ja luotamme siihen, että epidemian jälkeen pääsemme jälleen nauttimaan normaalista elämästä ja myös jääkiekon luomista tunteikkaista hetkistä.

Emme HPK:ssa osanneet ennustaa mitä tuleman pitää, kun valitsimme 90-vuotisjuhlakauden teemaksi Yhteisen Matkan. Nyt koko Suomi on Yhteisellä Matkalla ja olemme kaikki osa sitä. Jatkamme Yhteistä Matkaa tänään ja huomenna. Vain yhdessä olemme vahvoja.

HPK toivottaa kaikille voimia ja aurinkoa kevään haasteisiin!

Antti Toivanen
toimitusjohtaja
HPK Liiga Oy

 

 

HPK:n toimisto ja Kerho-ravintola ovat suljettu toistaiseksi. Verkkokauppa lähettää tuotteita maanantaisin.

17.03.2020 10:26

Jaa artikkeli: