Road to the OMSK JCWC 2013: 1.0

Hyvää huomenta ja tervetuloa seuraamaan HPK:n A-junioreiden matkaa kohti maailman parhaiden U20 seurajoukkueiden turnausta. Silmät ovat vielä hieman kohmeessa ,mutta pelithän alkavat vasta sunnuntaina, joten se sallittakoon.

Lähdimme matkaan tänä (22.8.) aamuna klo. 05:30, legendaariselta Ritari-areenalta kohti Helsinki-Vantaan lentokenttää. Sieltä lennämme Moskovaan, jossa vietämme to-pe välisen yön ja perjantai-iltana lennämme pelipaikoille Omskiin.

Fiilikset reissuun on korkealla. Joukkueen vireystila on heti alkusyksystä ollut hyvä. Raikkaita ja kovatempoisia harjoituksia on takana toistakymmentä. Fysiikkavalmentajamme ISMO ”IPA” RAIRAMA on rassannut koneet kesällä hyvään kuntoon.  Takana on viisi harjoitusottelua, joista on lohjennut neljä voittoa (Ässät x2, Blues ja TPS) sekä yksi tappio (TPS). Harjoitusottelut ovat osoittaneet, että joukkue on taas valmiina taistelemaan Hämeenlinnalaisen kiekon puolesta.

Pienenä infona kerrottakoon että joukkue ja valmennus on valinnut kapteenistonsa tulevalle kaudelle. Kapteenin C-kirjainta kantaa rinnassaan Joona Monto ja A-kirjaimet ommellaan Henri Allènille, Miika Franssilalle ja Santeri Vuotille.

Kiitos tästä ja jatketaan taas kun on hommat edennyt…

PS. Tulevana kautena pääset seuraamaan Suomen tunteikkainta juniorilätkää HPK:n kausikortilla ilmaiseksi!! Liity matkaamme kohti uusia haasteita ja käy ostamassa kausikortti jo tänään Kerhon toimistolta!

HPK-A 22.8.2013

22.08.2013 05:25

Jaa artikkeli: