Ritari-areenan äänentoisto uusitaan

HPK:n ottelutapahtumat kokevat merkittävän muutoksen tulevalla kaudella, kun Ritari-areenan äänentoisto päivitetään nykyaikaiseksi. Rinkelinmäen äänentoisto uusitaan täydellisesti ja yleisöä tuleekin herättelemään huipputason äänentoisto, joka ei jätä ketään kylmäksi.

Äänentoiston uusimisesta vastaavat yhteistyössä HPK-Edustusjääkiekko ry ja Hämeenlinnan Jäähalli Oy. HPK vastaa pääosasta äänentoistojärjestelmän kustannuksista. Toimittajaksi on valittu Hämeenlinnan TV-Sävel Music Shop.

– Äänentoiston uusimisen eteen on tehty pitkä työ. Nyt vihdoin saamme homman onnistumaan. Kaikki Ritari-areenan käyttäjät tulevat hyötymään investoinnistamme, kertoo HPK:n toimitusjohtaja Risto Korpela.

Kaikki muuttuu

Kerhon kotiottelun ympärillä oleva tapahtumakokonaisuus kokee siis suuren muutoksen SM-liigakaudella 2012–2013. Jo aiemmin julkaistu LED-tauluinvestointi tuo lisää energiaa tapahtumaan ja antaa yhteistyökumppaneille entistä paremman mainospaikan Ritari-areenassa. LED-taulut ovat suuressa osassa myös HPK:n liigajoukkueen sisääntuloseremoniaa sekä ottelun efektimaailmaa ensi kaudella. Lisäksi myös pelaajien esittely- ja historiavideot ovat jo työn alla.

Tutun ottelukuuluttajan, Ville-Veikko Sulin-Saariston, lisäksi ottelutapahtuma saa oman juontajansa, kun hämeenlinnalainen Peter Petro ottaa mikrofonin haltuunsa. Haastattelut ja fiiliksen nostatus ovat Petrolle tuttua työtä.

– Olen erittäin tyytyväinen, että saamme Peterin myös mukaan tapahtumaan. Vaikka itse matsi on keskiössä, Peter ja hänen lukuisat haastattelut sekä pelaajista, että yleisöstä tuovat lisämaustetta iltaan. Peter on monille kantahämäläisille tuttu siviilityöstään Hämeenlinnan kaupungin nuorisotyössä, kertoo Korpela.

Kaikki uudistukset ovat nähtävillä HPK:n kotiavauksessa lauantaina 15.9.2012 klo 16.00 alkavassa ottelussa HPK-Ilves. Korpelan mukaan aikataulut pitävät, vaikka aikaa on niukasti kauden alkuun.

– Uskon, että kun kello lyö 15.30 lauantaina 15.9., kannattaa olla jo Ritari-areenassa. Luotan show-miehiimme, uusi energinen joukkueemme saa arvoisensa sisääntulon ja katsojat saavat lipun hintaa vastaavan tapahtuman jääkiekko-ottelun yhteyteen. Loppuun asti taisteleva joukkueemme luo oman shownsa jäällä ja me kaikki muut luomme yhdessä tunnelman Ritari-areenaan! Tervetuloa katsastamaan uudet kujeet, koska nyt niitä todella on!

HPK – Ilves 15.9. klo 16.00
Pre-Game tapahtuma alkaa jo klo 14.00!

HPK Tiedotus 19.8.2012

19.08.2012 18:20

Jaa artikkeli: