Riemukas voitto Halloween-illassa

Pohjantähti Areenaan oli saapunut ilahduttava määrä toinen toistaan karmivampia Halloween-hahmoja, jotka saivat Lukon pelaajat jännittämään ottelun alkua. Kerho pelasi hienon ensimmäisen puolikkaan ottelua ja voitti sen turvin ottelun lopulta 4-3.

Ottelun hahmo oli HPK:n hyökkääjä Antti Pihlström, joka iski kaksi maalia. Ensimmäisessä erässä Pihlströmin 1-0-maaliin johtanut laukaus meni upeasti ylänurkkaan Juuso Ketolan tehdessä hienoa maskia. Lukko pääsi kuitenkin ylivoimalla tasoihin.

Toisessa erässä Kerho iski nopeasti. Ensimmäisessä maalissa maskia tehnyt Ketola löysi tällä kertaa hyvällä syötöllä Heikki Huttusen, joka osui suoraan syötöstä ja hetkeä myöhemmin Pihlström karkasi Lukko-puolustajilta ja vei Kerhon jo kahden maalin johtoon. Rony Ahosen millintarkka rannevippaus vei Kerhon jo kolmen maalin päähän, mutta Lukko pääsi kaventamaan rangaistuslaukauksesta, joka tuomittiin Ahosen hieman häirittyä läpiajossa ollutta pelaajaa.

Kolmannessa erässä HPK tyytyi puolustamaan fiksusti ja jäähyttömästi. Kaikkein suurimmat vaikeudet koittivatkin epäonnisesti viiden minuutin ylivoimalla, sillä Lukko teki alivoimamaalin Kerhon herpaannuttua pelissään. Loppulukemat 4-3 kuitenkin pitivät, sillä Kerho onnistui puolustustaistelussaan hyvin.

Kuva: Teemu Hannula