Revanssi Ässiä vastaan

Ässät-HPK 7.10.2014 klo 18.30

HPK:n edellinen Ässät-ottelu ei mennyt käsikirjoituksen mukaan. Ässien Sami Lähteenmäki ratkaisi voiton porilaisille jatkoajalla. HPK:n peli oli tuolloin täysin lukossa.

Tiistaina HPK:n Liiga-kausi jatkuu Porissa Ässiä vastaan. Joukkueiden aiempi kohtaaminen päättyi HPK:n tappioon jatkoajalla Hämeenlinnassa, mutta tänään on taas uusi mahdollisuus Ässien kaatoon.
– Luottavaisin mielin lähdetään taistelemaan taas kolmesta pisteestä, vakuutti HPK:n päävalmentaja Pasi Arvonen.

Edellinen Ässät-ottelu HPK:lta meni niin sanotusti ohi, eikä se saa toistua.
– Kyllä se lähtee jokaisesta pelaajasta, oletko valmis vai et. Ihan normaalisti olemme valmistautuneet tähän otteluun ja pelipäivän aamurutiinit ovat olleen niin kuin ennenkin.

HPK kärsi vierastappion lauantaina Tampereella Ilvestä vastaan. Ylivoima ei ottanut toimiakseen ja sinne ollaan koitettu löytää työkaluja.
– Vesku (Viitakoski) on käynyt ylivoimakentällisten kanssa videon ja palaverin muodossa sitä läpi. Ollaan yritetty löytää siihen lääkkeitä, Arvonen kertoi.

Nikkilä palaa askiin

Ässät on aloittanut kautensa vahvasti ja sarjasijoitus on tällä hetkellä viides. HPK majailee sarjataulukossa sijalla 11.

– Ässät on erittäin työteliäs joukkue ja alkuun tulee varmasti paljon taklauksia. Kovaa kamppailua on varmasti luvassa ja on oltava valmis pelaamaan kiekkoa nopeasti ylöspäin, Arvonen nuotitti ottelua.

Alkukauden loukkaantumisen takia sivussa ollut Petteri Nikkilä palaa tänään kokoonpanoon ja ottaa seiskapakin paikan. Puolustaja Antti Bruunilla on pieni vamma, joka estää pelaamisen tänään. Bruunin tilanteen kanssa edetään päivä kerrallaan ja loppuviikosta arvioidaan, pystyykö hän pelaamaan perjantaina.

Otto Paajanen on myös sivussa illan ottelusta. Ville Järveläinen ottaa paikan kolmosketjusta Tuomas Vänttisen ja Juha Koiviston viereltä. Maalissa pelaa Juuse Saros.

HPK 7.10.2014

 

07.10.2014 13:00

Jaa artikkeli: