Rautio peräänkuuluttaa viisikon tiiviyttä ja henkistä jännettä

HPK:n päävalmentaja Kai Rautio oli tyytyväinen joukkueen ilmeeseen viime viikon harjoitusotteluissa Ässiä ja Pelicansia vastaan. Myös parannettavaa päävalmentaja löysi ennen kaikkea henkisen jänteen säilyttämisessä.

– Ässät-pelissä meillä oli hyvin voimaa. Peli on muutoinkin kunnossa hyökkäyspelaamisen osalta. Luomme paikkoja hyvin. Pelicans-ottelussa pelasimme hyvin ensimmäisen erän. Henkinen jänne kuitenkin katosi ennen 60 minuutin täyttymistä. Meidän pitää pysyä pelisuunnitelmassa, emmekä saa tehdä niin suurta määrää virheitä, kuin viime viikolla teimme.

Isoimpana asiana Rautio pitää liigakauteen lähtiessä, että joukkueen arvot ja kaikkensa antaminen ovat tapissaan.

– Jos ei anna kaikkeaan ja tekee virheitä, tulee yksinkertaisesti käkättimeen. Puolustuksen ja viisikon tiiviyden on alettava näkymään pelissämme tulevissa otteluissa.

Viime viikolla pelanneet Frans Tuohimaa ja Juuse Saros saivat kiitosta päävalmentajalta.

– Maalivahdit pelasivat ihan hyvin viime viikolla.

Ässät-pelissä ruman taklauksen alle jäänyt Antti Aarnio on paranemaan päin.

– Antti kuntoutuu aivan aikataulussa, kertoo Rautio.

HPK pelaa vielä yhden harjoitusottelun Bluesin vieraana torstaina 5.9.2013. Sen jälkeen seuraavan kerran oranssit nutut laitetaan päälle, kun taistelu liigapisteistä alkaa perjantaina 13.9.2013 Ritari-areenalla. Kauden ensimmäisessä ottelussa vastaan asettuu Pelicans.

Kausikortin jo hankkineet voivat rauhassa odotella kauden alkua. Jos korttia ei vielä taskusta löydy, suuntaa matkasi Kerhon toimistolle (Kiekkoritarinkuja 3B). Myös irtoliput kauden 2013-2014 kaikkiin kotiotteluihin ovat nyt myynnissä!

Kausikortilla et missaa hetkeäkään!
Liiga alkaa: HPK-Pelicans pe 13.9.!

dsc_9525

HPK 3.9.2013

03.09.2013 12:15

Jaa artikkeli: