Puhtaalta pöydältä – fanit kannustivat jo aamujäällä!

HPK-Blues 18.10.2013 klo. 18.30
TPS-HPK 19.10.2013 klo. 17.00

HPK on viettänyt taukoa peleistä viikon verran. Viikkoon on mahtunut kuitenkin paljon, vaikka pelejä ei olekaan pelattu. Kohut on nyt kohuiltu ja on aika palata taas tärkeimmän, eli pelien pariin.

Päivänpolttavat

HPK:n edellisestä ottelusta on ehtinyt vierähtää alkukaudelle poikkeuksellisenkin pitkä aika. HPK pelasi edellisen kerran tasan viikko sitten Ilvestä vastaan. Menneeseen viikkoon on kuitenkin mahtunut joukkueen sisällä paljon tapahtumia, joita moni ei olisi varmasti ennen kauden alkua halunnut tapahtuvan. Päävalmentaja on kuitenkin nyt vaihtunut ja uuden ykköskäskijän Pasi Arvosen sanoin viikonlopun otteluihin lähdetään ”puhtaalta pöydältä”.

– Puhtaalta pöydältä lähdetään ja katsotaan eteenpäin. Joukkue lataa huomenna itsensä sellaiseen iskuun, että enää sitä tuskaa ei kentällä näy mitä on aiemmin ehkä näkynyt, Arvonen lupaa.

Arvonen kertoi, että mikäli joukkueen terveystilanne pysyy muuttumattomana torstain harjoituksiin verrattuna, muutoksia kokoonpanoihin ei ole luvassa. Pelaavasta maalivahdista Arvonen pitää vielä palaverin maalivahtivalmentaja Kari Lehtosen kanssa.

HPK:n kokoonpanosta poissa on ollut Juuso Vainio ja Tuomas Vänttinen. Molempien herrojen paluuta odotellaan ensi viikolla. Jaakko Turtiainen on puolestaan lähetetty yhteistyöseura Sapkoon kolmen pelin ajaksi hakemaan pelituntumaa.

Fanien tuki näkyi jo aamujäällä

HPK:n fanikatsomo G-kulma osoitti tukensa joukkueelleen jo aamuharjoituksissa. Pelaajia odotti tämä näky Ritari-areenassa:

450_tsempit

450_taistele

450_kaikkemme

Vaakakupissa

HPK:n tapaan perjantain vastustaja Blues on tuskaillut maalintekonsa kanssa. Arvonen odottaa tiukkaa vääntöä tärkeistä sarjapisteistä.

– Bluesia vastaan kaikki pelit on olleet tiukkoja ja vähämaalisia, samaa uskon nyt olevan tulossa. Pyritään pelaamaan hyvää kiekollista peliä ja iskemään Bluesin heikkouksiin, Arvonen linjasi voitonavaimet.

Mitkä sitten ovat Bluesin heikkouden Jere Sallinen?

– Kyllä kaverin puolustukseen pitää huomenna antaa kova paine, sieltä se löytyy.

HPK:lla on myös yksi iskun paikka, sillä HPK lähtee otteluun hyvin levänneenä, kun Bluesille perjantain matsi on jo viikon kolmas. Voipi olla, että rajulla liikkeellä HPK saa vastustajan hokkarin painamaan turhan raskaasti.

Lauantaina HPK matkaa Turkuun TPS:n vieraaksi. Ailahdellen kautensa aloittanut Tepsi sai äskettäin muutenkin jo nimivahvaan rosteriinsa kaksi uutta nimeä, kun Niklas Lucenius ja Brian Willsie liittyivät turkulaisryhmään. Lauantaina siis tarjolla myös todellista huumaa Turkuhallissa.

Pelipäivän väitteet

Väitän, että Jere vie perjantaina Sallisten välisen taiston keräten enemmän tehopisteitä veljeensä Tomiin nähden.

Väitän, että lauantaina turkulaiset maistelevat hunajan sijasta tappion karvasta kalkkia.

Perhepeli – perheliput vain 30 €!

Syysloman kunniaksi perheliput maksavat vain 30 euroa (norm. 45 €). Perhepakettiin lisätään normaalit lipunmyyntilisät, riippuen lipunmyyntipisteestä. Kerho-ravintola ei peri lipunmyyntilisää. Katso myyntipisteet täältä. Perhelipulla sisään pääsee 1 aikuinen + 3 lasta tai 2 aikuista + 2 lasta.

Perhelippuja on myynnissä katsomoihin A1, A4, B2, B3, C1, D1-D4. Katsomokartan ja muut liput näet täältä.

Ilmapalloja ja arvonta

Perjantaina Ritari-areenan ovilla lapsia odottaa 400 pitkulaista ilmapalloa, joista näppärimmät voivat väännellä eläimiä tai fanittaa Kerhoa heiluttamalla ilmapalloa.

Lisäksi kaikki alle 15-vuotiaat lapset saavat Ritari-areenaan saapuessaan arpalipukkeen, jolla voi voittaa HPK-treenit itselleen ja kaverilleen. Treenit vetävät tietysti HPK:n pelaajat! Arvonta suoritetaan perjantain ensimmäisellä erätauolla ja voittajia on 10!!

Tuuleta siis Otto Paajasen mukana perjantaina:

perhepelimainos

Lätty Peltonen 18.10.2013

18.10.2013 10:24

Jaa artikkeli: