Puhdas sarja Tepsiä vastaan?

TPS-HPK 7.3.2013 klo 18.30

Kerho lähtee Turkuun testaamaan TPS:n asenteen. Turkulaisilla ei ole ottelussa panosta, sillä joukkue on menettänyt mahdollisuutensa pudotuspeleihin. HPK kaipaa puolestaan kipeästi lisäpisteitä.

Lähtökohdat

Viime aikaisista tappioita huolimatta Kerho taistelee edelleen suorasta pudotuspelipaikasta eli kuuden joukkoon sijoittumisesta. Voittamalla Tepsin tavoite helpottuisi huomattavasti, sillä takana kärkkyvä Kärpät jäisi viiden pisteen päähän.

TPS pelaa lähinnä kunniasta. Turkulaisten kauden toiseksi viimeinen kotiottelu tuskin kerää lehtereille isoa ryntäystä, sillä TPS on pelaillut viime kierrokset ilman sen suurempaa fokusta. Toisaalta joukkue voi lähteä otteluun rennoin mielin.

Kauden aiemmat keskinäiset ovat menneet HPK:lle 3-0.

Näillä mennään

Puolustaja Jordan Henry on pelikiellossa vielä neljä ottelua. Myös Ossi-Petteri Grönholm huilaa edelleen loukkaantumisen vuoksi. Näin ollen nuoret Juuso Vainio ja Ville-Veikko Eerola saavat runsaasti vastuuta alakerrassa.

Hyökkäysketjut eivät toimineet Tappara-ottelussa, joten nähtäväksi jää sekoittaako Ari-Pekka Selin ketjukoostumuksia. Päävalmentaja oli tyytymätön eräiden pelaajien asenteeseen. Suuria muutoksia tuskin kuitenkaan nähdään, sillä reservissä ei ole miehiä Ville Järveläistä ja Jaakko Turtiaista lukuun ottamatta.

Maalissa jatkanee Mika Järvinen.

Suurennuslasin alla

Hyökkääjät, HPK

HPK on pystynyt luomaan riittävästi tekopaikkoja, mutta maalinteko on tuottanut suurta tuskaa. Kakkos- ja kolmosketjut kaipaavat kipeästi onnistumisia jo itseluottamuksenkin vuoksi. Turun “lentokentällä” on ainakin tilaa yrittää, joko nyt natsaisi?

Asenne, TPS

Tepsin asennoituminen määrittelee pitkälti sen, millainen kiekkoilta Turussa nähdään. Mitään panosta turkulaisilla ei ole, joten se saattaa heijastua joko rentona suorituksena tai pakkopullana.

 

7.3.2013

07.03.2013 07:41

Jaa artikkeli: