Porseland fortsätter i Tavastehus!

HPK:n puolustaja Mathias Porseland jatkaa Hämeenlinnassa myös SM-liigakaudella 2011–2012. Uusi sopimus on jälleen muotoa 1+1. Porseland allekirjoitti jatkosopimuksensa keskiviikkona iltapäivällä. Tällä kaudella mukavat 7+17 tehot nakuttanut ykköskentän puolustaja sai jatkopäätöksellään HPK:n toimitusjohtaja Risto Korpelan hymyilemään.

– Olemme tietenkin iloisia, että Mathias jatkaa meillä. Hän on tärkeä osa puolustustamme ja olemme olleet tyytyväisiä häneen koko kauden. On hienoa, että ykköspakkiparimme jatkaa ensi kaudella, kommentoi Korpela viitaten myös aiempaan Marko Tuulolan jatkosopimukseen.

Paranneltuaan polven sivusidettä 13 ottelun ajan marras-joulukuussa, Porseland on jälleen ottanut paikkansa HPK:n pistepörssin terävimmässä kärjessä. Tuulolan kanssa pakkiparina lähes koko kauden pelannut Porseland viestittää olevansa itsekin tyytyväinen ratkaisuunsa ja siihen, että päätös saatiin tehtyä näin aikaisessa vaiheessa, eikä huolta ensi kaudesta enää ole.

Porseland on seuraavan kerran tositoimissa lauantaina Jokereita vastaan Helsingissä ja kotikentällä tiistaina HPK-Kärpät -ottelussa.

23.02.2011 16:10

Jaa artikkeli: