Porilaiset vieraat käynnistävät tärkeän viikon

HPK-Ässät 29.1.2014 klo 18.30

Viime viikolta HPK:n mukaan tarttui kolme pistettä, kun Espoon Blues kaatui kotona. HIFK:ta ja SaiPaa vastaan kärsittiin ikävät tappiot, mutta taas on edessä uusi viikko ja jaossa erittäin tärkeitä pisteitä.

Päivän polttavat

Edellisviikon kahdessa tappiopelissä HPK:ta vaivasi tehottomuus. Kerholaiset saivat torstaina yhden maalin HIFK:n Ville Husson taakse, mutta lauantaina SaiPan Jussi Markkanen ei päästänyt taakseen ainuttakaan kerholaislaukausta.
– Jos ei tee maalia tuollaisista paikoista, mitä oli, niin ei ansaitsekaan voittoa, manasi HPK:n päävalmentaja Pasi Arvonen SaiPa-pelin jälkeen.

Keskiviikkona HPK:n vieraaksi saapuva Porin Ässät sijoittuu sarjataulukossa sijalle 12, ollen yhdeksän pistettä HPK:n takana.

Ässät kaatoi lauantaina Tampereen Ilveksen lukemin 4-1. Kapellimestarina Ässien voitossa heilui Henri Heino kahdella maalillaan. Ketjukaverit Dragan Umicevic ja Niklas Hagman olivat juonikkaalla tuulella ja he syöttivätkin molemmat Heinon maalit.

Vaakakupissa

HPK on kohdannut tällä kaudella Ässät kolmesti aiemmin. Kaksi ensimmäistä ottelua päättyi Ässien 3-1 –voittoon. Viimeisin ottelu oli kuitenkin porilaisille verilöyly. Ässien kotiluolassa pelattu ottelu päättyi HPK:n 5-0 –voittoon. Frans Tuohimaa pelasi tuolloin uran ensimmäisen nollapelinsä.

Taistelu viimeisistä playoff-paikoista käy erittäin kuumana. HPK:lla on edessään tärkeä viikko, kun vastaan asettuu sekä Ässät, että lauantain Pelicans, joita vastaan playoff-paikasta kamppaillaan. Perjantaina matka käy Tampereelle Tapparan vieraaksi ja tuolle reissulle lähdetään myös tappelemaan täysillä pisteistä. Mikäs sen hienompaa kuin kiusata Rautakorven Jukkaa viemällä pisteet Hämeenlinnaan!

HPK:n kokoonpanosta ovat poissa varmuudella Jaakko Turtiainen sekä Ville-Veikko Eerola. Kerho-ravintolassa kiersi tiistaina huhu Jyri Niemen paluusta jäälle keskiviikkona. Ensiesiintymisen Kerho-paidassa tekee Jere Karjalainen. Hän hyökkää yhdessä Ville Järveläisen ja Antti Kerälän kanssa.

Ritari-areenassa siis pelataan kahdesti tällä viikolla ja lätkäfania hemmotellaan oikein kunnolla!

HPK-Ässät kokoonpanoon pääset pelipäivänä tästä.

Kämmen

29.01.2014 09:59

Jaa artikkeli: