Playoffs 2022: Kausikortit myynnissä nyt!

Liigan runkosarjan viimeiset kymmenen ottelua ovat käynnissä ja nyt on aika valmistautua oranssiin kevääseen playoffs-kausikorttien muodossa! Runkosarjaan kausikortin ostaneet ovat saaneet sähköpostitse varausohjeet playoffs-kausikorttien varaamiseen!

Alla kausikorttilaisten ohjeet!

Playoffs-kausikortit 2022 ovat nyt myynnissä hpk.lippu.fissä! Mikäli haluat nähdä HPK:n kotiottelut omalta kausikorttipaikaltasi, voit varata playoffs-kausikortin seuraavilla tavoilla:

 1. Mene netissä osoitteeseen hpk.lippu.fi.
  • Käyttäjätunnuksena toimii HPK:lle ilmoittamasi sähköpostiosoite ja salasanan saat klikkaamalla ”Unohtuiko salasana” -painiketta. Salasana tulee sähköpostiisi.
  • Sisäänkirjautumisen jälkeen valitse yläreunasta Asiakastiedot -> Omat tiedot -> Kausikorttien uusiminen. Tarkista samalla oma yhteystietosi Omat tiedot -painikkeen alta.
  • Valitse uusittavat kausikortit (täppä vasemmalla rivin alussa).
  • Valitse alasvetovalikosta seisomakausikortin kategoria, istumakausikorteissa vain yksi vaihtoehto.
  • Varausvaiheessa kausikortin hinta on 0 €, koska lopullinen hinta muodostuu pelattujen otteluiden mukaan.
  • Valittuasi uusittavat kortit klikkaa Ostoskoriin-painiketta.
  • Tarkista vielä yhteystietosi ja paina Jatka.
  • Päätä tilaus klikkaamalla Tilaa nyt -painiketta.
  • Saat vahvistuksen tilauksesta myös sähköpostiisi.

 

 1. Voit myös varata paikkasi Lippu.fi kausikorttipalvelusta puh. 010 633 1062. Palvelu on avoinna ma – pe klo 10-16. Soitto maksaa 8,8 snt/min. + mpm/pvm.

Playoffs-kausikortit laskutetaan jälkikäteen toteutuneiden ottelujen perusteella oheisen hinnaston mukaisesti. Eli maksat vain pelatuista otteluista! Laskulla on maksuaikaa 14 vrk viimeisestä ottelusta.

Ottelut ladataan samalle kausikortille, jota olet käyttänyt runkosarjassa.

Mikäli et nyt halua lunastaa kausikorttipaikkaasi playoffs-ottelujen ajaksi, säilyy etuosto-oikeutesi kuitenkin tulevalle kaudelle 2022–2023.

Playoffs-ottelujen hinnasto liitteenä. Mikäli palvelusta on jotain kysyttävää, ota yhteyttä puhelimitse Lippu.fi:n numeroon 010 633 1062 tai sähköpostitse [email protected].

Playoffs-kausikortit tulee varata viimeistään sunnuntaina 13.3.2022!

Kausikorttien ottelukohtaiset hinnat

HPK:n playoffs-kausikorttien laskutus tapahtuu oheisen hinnaston perusteella. Pelattujen otteluiden hinnat lasketaan yhteen, josta muodostuu yhteissumma kausikortille.

Playoffs-irtolippujen hinnat HPK julkaisee myöhemmin.

09.03.2022 08:17

Jaa artikkeli: