Playoffs 2022: 1. kierroksella vastassa Lukko – lipunmyynti alkaa ke 23.3. klo 12.00

Oranssi aloittaa taistelun Suomen mestaruudesta 1. kierroksella! Ensimmäistä päänahkaa haetaan hallitsevasta mestarista Rauman Lukosta!

1. kierros pelataan 24.-25.3.2022 ja ensimmäisenä pelataan Lukon kotikentällä. Perjantaina vuorossa on matsi Pohjantähti Areenassa. Lue alta, miten pelisysteemi on muuttunut!

Nyt jos koskaan on aika saapua Pohjantähti Areenalle nauttimaan huippukiekosta ja kannustamaan joukkue lentoon kohti oranssia kevättä!

Irtolipunmyynti on käynnissä!

Nyt myynnissä:

25.3.2022 1.kierros: HPK-Lukko

Siirry verkkokauppaan tästä!

Lippujen hintatiedot näet täältä.

Ottelulipuissa, myös irtolippukausikorttien lipuissa, on aina kotiottelun numero. 1. kierroksella pelataan vain yksi kotiottelu, perjantaina 25.3.2022.

Miten 1. kierros pelataan?

Playoffsien 1. kierroksella kohtaavat joukkueet runkosarjan sijoilta 7–10. Tämän vaiheen pelijärjestelmää on tiivistetty, ja otteluparien jatkaja selviää kahdessa ottelussa. Ottelut käynnistyvät runkosarjassa heikommin sijoittuneen kotikentällä.

Ensimmäisen playoffs-kierroksen otteluissa voidaan päätyä tavanomaisesta poiketen myös tasatulokseen. Mikäli joukkueiden voitot toisen osaottelun varsinaisen peliajan jälkeen ovat tasan, pelataan heti sen jälkeen kolmas jatko-ottelu, jossa ottelusarjan voitto ratkaistaan.

Jatko-ottelu pelataan viidellä viittä vastaan, 20 minuutin erin, maalista poikki –periaatteella. Varsinaisella peliajalla tulleet rangaistukset eivät ole voimassa jatko-ottelussa. Tästä poikkeuksena toisessa ottelussa tuomitut pelirangaistukset jäävät voimaan, eikä pelirangaistuksen saanut pelaaja tai toimihenkilö voi osallistua jatko-otteluun.

Tervetuloa oranssiin kevääseen – nyt mennään!

23.03.2022 06:43

Jaa artikkeli: