Playoffs 2019: Kausikortit ovat nyt myynnissä!

HPK pelaa kaudella 2018-2019 Liigan playoffs-otteluita. Otteluiden päivämääristä tai vastustajasta ei vielä ole. Playoffs-otteluiden ajankohdasta voit lukea lisää Liigan sivuilta.

Kausikorttilaiset saavat alkuviikon aikana sähköpostitse ohjeet kausikortin varaamiseen. Vaihtoehtoina varaukseen ovat lippupisteen HPK-kauppa tai puhelinpalvelu. Artikkelin alaosasta näet vielä ohjeet playoffs-kausikortin varaamiseen. Playoffs-kausikortit tulee varata viimeistään torstaina 7.3.2019!

Irtolipunmyynnin aloittamisesta tiedotamme myöhemmin.

Playoffs-kausikorttien laskutus uudistuu

HPK laskuttaa kaikki playoffs-kausikortit vasta kauden päättymisen jälkeen. Näin playoffs-kausikorttilainen maksaa vain toteutuneiden otteluiden summan! Laskun eräpäivä on 14 vrk viimeisestä playoffs-ottelusta, jonka HPK pelaa.

Kausikortin hinta muodostuu pelattujen otteluiden yhteissummasta. Hinta on riippuvainen katsomosta ja kategoriasta, johon kausikortti oikeuttaa.

Playoffs-lippujen hinnat 2019

Alla olevasta taulukosta näet playoffs-otteluiden hinnat. Jokainen mahdollinen kotiottelu on merkitty listaan (esimerkiksi Semifinaali 1 on ensimmäinen kotiottelu, jonka HPK pelaa semifinaaleissa).

Kausikortin hinta muodostuu pelattujen otteluiden yhteissummasta. Hinta on riippuvainen katsomosta ja kategoriasta, johon kausikortti oikeuttaa.

Kausikorttilaisten ohjeet

1. Mene netissä osoitteeseen hpk.lippu.fi .
• Käyttäjätunnuksena toimii HPK:lle ilmoittamasi sähköpostiosoite ja salasanan saat klikkaamalla ”Unohtuiko salasana” -painiketta. Salasana tulee sähköpostiisi.
• Sisäänkirjautumisen jälkeen valitse yläreunasta Asiakastiedot -> Omat tiedot -> Kausikorttien uusiminen. Tarkista samalla oma yhteystietosi Omat tiedot -painikkeen alta.
• Valitse uusittavat kausikortit (täppä vasemmalla rivin alussa).
• Valitse alasvetovalikosta seisomakausikortin kategoria, istumakausikorteissa vain yksi vaihtoehto.
• Varausvaiheessa kausikortin hinta on 0 €, koska lopullinen hinta muodostuu pelattujen otteluiden mukaan.
• Valittuasi uusittavat kortit klikkaa Ostoskoriin-painiketta.
• Tarkista vielä yhteystietosi ja paina Jatka.
• Päätä tilaus klikkaamalla Tilaa nyt -painiketta.
• Saat vahvistuksen tilauksesta myös sähköpostiisi.

2. Voit myös varata paikkasi Lippu.fin kausikorttipalvelusta puh. 010 633 1062. Palvelu on avoinna ma – pe klo 10-16. Soitto maksaa 8,8 snt/min. + mpm/pvm.

Aiemmista kausista poiketen playoffs-kausikortit laskutetaan jälkikäteen toteutuneiden ottelujen perusteella oheisen hinnaston mukaisesti. Eli maksat vain pelatuista otteluista! Laskulla on maksuaikaa 14 vrk viimeisestä ottelusta.

Ottelut ladataan samalle kausikortille, jota olet käyttänyt runkosarjassa.

Mikäli et nyt halua lunastaa kausikorttipaikkaasi playoffs-ottelujen ajaksi, säilyy etuoikeutesi kuitenkin siihen tulevalle 90-vuotisjuhlakaudelle 2019-2020.

Mikäli palvelusta on jotain kysyttävää, ota yhteyttä puhelimitse Lippu.fi:n numeroon 010 633 1062 tai sähköpostitse [email protected].

Playoffs-kausikortit tulee varata viimeistään torstaina 7.3.2019!

05.03.2019 14:45

Jaa artikkeli: