Playoffs 2014 – Jokerit-HPK

Jokerit-HPK la 15.3.2014 klo 17.00
HPK-Jokerit su 16.3.2014 klo 17.00

HPK aloittaa loppukevään tarinan kirjoittamisen tänään Helsingin Hartwall Areenalla ja jatkaa sitä sunnuntaina klo 17.00 hurmiollisen kotiyleisönsä edessä. Tiistaina pelataan tarvittaessa sarjan kolmas ottelu. Puolivälieriin pääsee kahdella voitolla.

Kierrosennakko ja haaste

Lätty: Huhhuh, olihan ilta torstaina Rinkelinmäellä! Joukkue ja hämeenlinnalainen yleisö näytti, että pleijareihin kuulutaan. Upea runkosarjan loppu joukkueelta mutta pelit jatkuu ja katse on jo käännetty lauantaille. Seuraavana toivotellaan sitten “da svidania” Jokereille.

Kämmen: Joukkue, valmentajat ja yleisö on kiitellyt vuolaasti torstai-illan huumaa Rinkelinmäellä ja olihan siellä meininkiä mutta kyllähän me pleijareissa laitetaan vielä muutama desibeli lisää volyymiä ja maalataan Ritari-Areena oranssilla.

Pakkipari & Lätty haastaa jokaisen halliin saapuvan pukeutumaan oranssiin ja kaivamaan kotoa rekvisiittaa, millä halliin saadaan lisää ääntä, joten soittimet, läpsyttimet ja räikät esiin ja hallille. Myös Pakkipari & Lätty lupautuu sonnustautua oranssiin sunnuntaina!!

Lätty: Mitä luulette jatkuuko HPK:n hurmiollinen loppukausi myös Jokereita vastaan? Millä eväillä kaksi voittoa Jokereista napataan?

Rysty: Marko Tuulolan sanoin: Jokerit lähtee ottelusarjaan ehdottomana ennakkosuosikkina. Tämä mielestäni lisää Kerhon mahdollisuuksia huomattavasti. Jokereilla on isot paineet hoitaa viimeinen kausi menestyksekkäästi. Kerhon iskunpaikka voi olla heti sarjan ensimmäinen peli. Vanha kunnon sikaryöstö Hartwallilta, niin kyllä alkaa narripaidankin käsi vapista. Toki on myönnettävä, että Jokerit on varmasti yksi Liigan taitavimmista joukkueista. Kokematon päävalmentaja Valtonen on silti kovassa paikassa.

Kämmen: On tämä kova homma! Nyt puhutaan koko Hämeenlinnan kiekkoperheen tuhkimotarinasta. Matka jatkuu ja perjantai-ilta kuluukin omalta osaltani puumetsällä, sillä mestaruussauna ei pikkuklapeilla lämpene. Jokerit on vastassa ja juurikin tuo sikaryöstö sopisi kuvioon. Paperilla timantinkova Jokeri-nivaska tulee törmäämään ennakkoluulottomaan ja järjettömän nälkäiseen Kerho-laumaan. Ja yksi asia on varma: Juuse ei vaan jäädy missään tilanteessa.

Lätty: Ei jäädy ei ja nyt kun puolustus toimii koko viisikon voimin ja maalintekokin onnistuu laajalla rintamalla, en näkisi mitään syytä miksi tästä ei jatkoon mentäisi. Kyseessähän on klassinen materia vs henki mittelö.

Lätty: Ketkä tulevat olemaan lyhyen ottelusarjan ratkaisupelaajia maalivahtien lisäksi?

Rysty: Teuvo Teräväinen on luonnollisesti Jokerien avainpelaaja. On ollut huimassa vireessä junnukisojen jälkeen. Ja varmasti myös Rinkelimäen “suosikkipoika” Jarkko Ruutu heittää omat mausteensa kehiin. Jaska Lahti on pikkuhiljaa löytämässä maalijyvänsä, joten kyllä siellä pelimiehiä löytyy. Kerhon osalta luotan koko joukkueen taisteluasenteeseen ja kiimaan. Kuka tahansa voi yllättää, kuten runkosarjan lopussa nähtiin.

Kämmen: Olen täysin samoilla linjoilla Jokereiden avainpelaajista. Muistetaan vielä Hahlin Riksa jos paikat kestää. HPK:sta nostaisin yhden nimen esiin. Poika, joka on viimeisissä viidessä pelissä tehnyt viisi maalia. Hyvät naiset ja herrat: Teemu “kevään lapsi” Rautiainen.

Lätty: Ei kai voida unohtaa myöskään kevyellä kokemuksella varustettua Marko Tuulolaakaan, joka omalla rauhallisuudellaan tuo varmuutta koko Pallokerhon pelaamiseen.
Mutta kerron nyt salaisuuden: Ottelusarja päättyy 2-0 HPK:lle ja Tuomas Vänttinen räjäyttää Rinkelinmäen sunnuntaina jatkoajalla. Mitäs ite veikkaatte?

Rysty: Veikkaan, että HPK hakee lauantaina niukan vierasvoiton. Samalla termi “sikaryöstö” yleistyy valtakunnan mediassa. Sunnuntaina nähdään 2000-luvun kiihkein ottelu Rinkelinmäellä ja kotiyleisö huutaa Kerhon jatkoon. Usko ei ainakaan täällä päässä lopu, se on saletti.

Kämmen: Luulen että lauantaina ei edes tiukkaa vääntöä nähdä. Kerhon tiivis puolustuspää pitää ja Jokerit kaatuu neljällä maalilla. Sarja onkin sunnuntaina sitten paketointia vaille valmis ja Jokerit voi siirtyä KHL:ään.

Sunnuntain kotiottelun liput ja myyntipisteet.
Osta suoraan netistä tästä linkistä (muista tulostaa lippusi!).

Lisää lämpöö – tarina jatkuu !

HPK-Jokerit su 16.3. klo 17.00!

HPK, Pakkipari, Lätty

15.03.2014 10:53

Jaa artikkeli: