Pistejahtiin Raumalle

Lukko-HPK ti 18.9. klo 18.30

Kerhon ohjelmassa on seuraavaksi kaksi kovaa vieraspeliä länsirannikolla. Tiistaina vastaan asettuu Rauman Lukko, joka hävisi avausottelunsa Porin Ässille maalein 0-3.

Päivän puntari

HPK:n avausviikko sujui loistavasti. TPS kaatui vieraskentällä jatkoajalla ja kotonaan Kerho nylki Ilveksen puhtaasti 3-0. HPK:n paketti on pysynyt hyvin kasassa, ja joukkue on luonut enemmän maalipaikkoja kuin vastustajansa. Parantamisen varaa on yhä hyökkäyksien päättämisessä.

Viime kaudella Rauma oli kerholaisille karu paikka, sillä Lukko voitti kaikki kolme kohtaamista Äijänsuolla. Kotikentällään Lukko on hienoinen ennakkosuosikki.

Näillä mennään

Kerho muutti ketjujaan Ilves-ottelun päätöserässä. Tuomas Santavuori nousi ykkösketjuun Jesse Saarisen ja Ville Viitaluoman rinnalle ja heti soi vastustajan päädyssä. Hyvin yhteen pelannutta ketjua tuskin muutetaan.

Lauantain pakkiparit Dan Spang-Joni Tuominen, Aleksi Laakso-Marko Tuulola ja Juho Mielonen-Juha Alen toimivat moitteettomasti. Taustalla on kuitenkin kilpailua, sillä Ossi-Petteri Grönholm ja Santeri Alatalo kyttäävät paikkaa auringossa, joten mitään ei ole kiveen hakattu. Lopulliset kokoonpanot näet SM-liigan sivuilta pelipäivänä.

Suurennuslasin alla

Dan Spang, HPK

Hyvin liikkuva ja kiekkovarma puolustaja on ollut pirteä hyökkäyspäässä. Muistuttaa ulkoisesti Josh Holdenia. Joko ”Iso D” heiluttaa verkkoa?

Lauri Tukonen, Lukko

Pelaa, ei pelaa? Tukonen on ollut alkukauden loukkaantuneena, mutta tiedot Raumalta kertovat, että mies saattaa tiistaina hypätä kaukaloon.

Tuomas Santavuori, HPK

Potkulautaa potkulaudan perään. Kahden ottelun tehosaldo 1+3 ja vapautunut olemus. Jatkuuko lento Raumalla?

Petri Vehanen, Lukko

Rauman oma poika, MM-sankari, kokenut kettu. Vehasen ohittamiseen ei ripuliranteet riitä.


Rysty 17.9.2012

17.09.2012 20:55

Jaa artikkeli: