Pikkujouluaika lähestyy, varaa omasi Ritari-areenasta!

Pikkujoulut Ritari-areenassa? KYLLÄ!

Järjestä yrityksesi pikkujoulut tai kokoa kaveriporukka juhlistamaan joulunodotusta, ja suunnista Ritari-areenalle! Voit valita monista eri VIP-paketeista omanlaisesi. Alla esitelty suosituin VIP Ritari-areenassa, Ritari-areenan aitiot!

Aitio Aitio3

Pikkujoulut voit järjestää Ritari-areenassa maajoukkuetauon jälkeen ke 16.11. HPK-SaiPa -ottelusta alkaen. Muut pikkujoulujuhlaan sopivat matsit ovat:

la 19.11. HPK-JYP
la 26.11. HPK-TPS
pe 2.12. HPK-Jokerit
ke 7.12. HPK-SaiPa

Kerho-ravintolan herkullinen pikkujoulumenu on tarjolla edellämainituissa otteluissa!

Varaa siis pikkujoulut jo tänään, Kerhon toimistolta!

Aitiot

Ritari-areenassa on yhteensä 22 aitiota. Suurin osa aitioista on tarkoitettu kymmenelle hengelle, lisäksi areenassa on kaksi suurempaa aitiota, joista toinen on otteluisännän aitio. Otteluisännyydestä lisää alla.

Kaikista aitioista on erinomainen näkyvyys kaukalon tapahtumiin. Aitiot soveltuvat myös mitä mainioimmin asiakastilaisuuksien järjestämiseen tai kaveriporukan iltakokoontumiseen.

Pitkällä sivulla vaihtoaitioiden yläpuolella sijaitsee 14 aitiota ja eteläpäädyssä 8 aitiota, jotka valmistuivat helmikuussa 2009.

Aitiotarjoilusta sovitaan etukäteen ja ne laskutetaan erikseen. Kattaus on valmiina klo 17.30. Tilaukset on tehtävä viimeistään neljä arkipäivää ennen ottelua. Lisätilauksia voi tehdä ottelun aikana aitiohenkilökunnalta.

Aitioissamme on A-oikeudet.

vip

Aitiomyynti:
HPK:n toimisto 03-6122162

13.10.2011 12:15

Jaa artikkeli: