Pienillä ketjumuutoksilla Lukon kaatoon

HPK-Lukko 19.2 klo 18.30. Tervetuloa!

HPK:n peli on yskähdellyt maajoukkuetauon jälkeen. Tiistaina sarjajumbo Pelicans otti kotivoiton Kerhosta ja torstaina SaiPa kaatui Rinkelinmäellä vasta rankkareilla.

Tähtiä vilisevä Rauman Lukko saapuu Hämeenlinnaan maukas voitto taskussaan. Lukko kaatoi perjantaisessa ottelussa Porin Ässät puhtaasti 3-0. Tiistaina Lukko kohtasi Bluesin voittaen ottelun 1-2.

-Lukon kiekollinen taito huikea erityisesti hyökkäyssuuntaan ja heillä on erittäin vaaralliset ylivoimakentälliset, summasi valmentaja Pasi Arvonen.

Ketjumuutoksia

HPK on ssarjataulukossa ennen lauantaita neljäntenä ja Lukko viidentenä hengittäen pisteen päässä perässä. Nukahteluun ei ole varaa ja keskittymisen on oltava huipussaan.

-Voittaminen vaatii hyvää maalivahtipeliä sekä onnistunutta alivoimapeliä, kertasi Arvonen.

Joonas Nättinen ottaa paikan Ville Viitaluoman ja Juuso Puustisen kanssa ykkösketjussa. Männikkö pelaa Barneyn ja Lopin kanssa kakkosketjussa. Karevaara siirtyy kolmosketjuun ja nelosvitja pysyy ennallaan.

Loukkaantuneen Niko Niemisen suunnalta on jo näkyvissä valoa tunnelin päässä.

-Niko Nieminen on saanut jo harjoitteluluvan. Muutama viikko vielä pelaamiseen, uskoisin näin, valotti Arvonen.

Kapteeni Marko Tuulola tyrmäsi utelut väsymyksestä.

-Tässähän on talvi parhaimmillaan ja aurinko paistaa, ei kai nyt ketään tässä vaiheessa väsytä, letkautti konkari.

Luvassa on varmasti kiihkeä kamppailu pisteistä. Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee kannustamaan ja auttamaan HPK:n voittoon!

Niklas Heinonen

19.02.2011 07:14

Jaa artikkeli: