Perjantai-illan huumaa Kuopiossa

KALPA – HPK 4.1.2013 klo. 18.30

HPK ja KalPa iskevät kolmannen kerran yhteen tällä kaudella. Perjantai-iltana joukkueet mittelevät paremmuudestaan Kuopion Niiralan montussa, mikä myös Trust Kapital Areenana tunnetaan.

Päivän puntari

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kahdesti aiemmin. Tasaisissa otteluissa kotijoukkueet ovat korjanneet lopulta pisteet, vierailijoiden lähtiessä kotimatkalle mieli maassa ja ilman pisteitä. Perjantaina HPK lähtee muuttamaan tätä kurssia ja tarkoituksena on suorittaa onnistunut rötöstelyretki Kuopioon.

Molemmat joukkueet pelasivat keskiviikkona. HPK pelasi hyvän kotiottelun Ässiä vastaan. Porilaiset nousivat tasoihin viime hetken osumalla mutta Kerho kokosi loistavasti rivinsä ja hoiteli ottelun lopulta voittolaukauksilla. Myös KalPa voitti oman ottelunsa rankkareiden jälkeen.

Pitkän matkan aiheuttamat rasitukset halutaan mahdollisimman pieniksi, joten HPK starttasi Kuopion matkansa jo torstai-iltana.

Näillä mennään

Kerhon sairastupa alkaa tyhjentyä mukavasti uuden vuoden alkajaisiksi. Sairaslistalla jatkaa edelleen puolustaja Juha Alen, sekä hyökkääjät Jesse Saarinen ja Juuso Honka. Saarinen pystyy tekemään jo harjoitteita mutta pelilupaa ei vielä ole tullut.

Keskiviikon pelin jälkeen päävalmentaja Ari-Pekka Selin toivoi tehoja muiltakin, kuin ainoastaan huippuvireiseltä ykköskentältä. On siis mahdollista, että tehoja pyritään hakemaan ketjumuutosten kautta.

KalPalta poissa ovat hyökkääjät Sami Kapanen ja Petri Lammassaari. Myös puolustaja Antti Halosen pelaaminen perjantaina on epävarmaa.

Suurennuslasin alla

Ex-Kerholaiset, KalPa – Jukka Voutilainen, Ossi Saarinen, Janne Kolehmainen, Jukka Hentunen, Antti Kerälä, Juha Toivonen. KalPassa pelaa kentällisen verran entisiä HPK-pelureita. Millaisella sykkeellä miehet pelaavat entistä seuraansa vastaan perjantaina?

Borna Rendulic, HPK – Erittäin pirteästi viime otteluissa esiintynyt Borna tekee itselleen ja muille maalipaikkoja mutta vielä ei ole räpsähtänyt. Kroatti näytti keskiviikon voittolaukauksessaan, että rannelaukaus on ainakin kunnossa. Toiko onnistuminen voittolaukauskisassa siinä määrin lisää itseluottamusta, että nyt alkaa osumaan jo pelitilanteissakin?

 

Ville Peltonen 4.1.2013

04.01.2013 07:37

Jaa artikkeli: