Perhepelit syyslomalla: HPK-KalPa ja HPK-Jukurit! Tsekkaa tarjoukset!

Perhepelit valtaavat syyslomaviikon Ritari-areenassa! Tänä vuonna saadaan kahdesti nauttia perheteemoista ja tietysti tarjoushintaisista lipuista! Miniperhepaketti 1+1 30€ ja Perhepaketti 2+2 tai 1+3 36€!

Perhepelien aitiot ovat myös myynnissä familytarjouksin! Aitio 10 hlöä vain 350€ (sis. aitiovuokran, lipun ja lihapullat+nakit+lohkoperunat). Perhehintaiset aitiot myydään vain yksityishenkilöille.
Aitiovaraukset: HPK myynti Sini Saarinen 044 536 0553 / Sami Matinkari 040 451 5534

Mimi ja Kuku tiistaina Ritari-areenassa

Pikku Kakkosestakin tutut Mimi ja Kuku vierailevat Ritari-areenassa tiistain perhepelissä! Klo 17.40 kaksikko aloittaa energisen shownsa Kerho-ravintolassa, joka on ennen ottelua vain lastenmaailma! Erätauoilla Mimi ja Kuku ovat tavattavissa eteläpäädyn aulassa!

HUOM! Kerho-ravintola palvelee ennen ottelua vain kahvilana, ei alkoholitarjoilua! Erätauoilla Kerho-ravintola on normaaliin tapaan anniskelualuetta, jonne lapset pääsevät sisään vain huoltajan mukana. Ennen ottelua muut Ritari-areenan baarit palvelevat normaalisti.

Kerho-shopeissa ja kioskeissa perhepelitarjouksia

Ritari-areenan kioskeissa ovat tarjouksessa lasten herkut perhepeleille tuttuun tapaan! Tarjouksessa mm. popcornit, hattarat ja metrilakut!

Shopissa tarjouksessa ovat:
Juomapullo & Kiekko 12€ (norm. 16€)
Spinneri 5€ (norm. 10€)
Repun ostajalle kaupan päälle avainnauha

Uiko Heimon kala teille kotiin?

Heimon kala on jo valmiina lentämään uuteen kotiin – tule ja saatat saada lentävän kalan kotiisi! Heimon kala lentää molemmissa perhepeleissä!

Osta liput syysloman peleihin täältä!

 

Seuraava kotiottelu
HPK-Sport
pe 13.10. klo 18.30

#illallahallille

17.10.2017 09:08

Jaa artikkeli: