Perhepäivä HPK-Kärpät -ottelussa lauantaina 9.1.

Liigan Perhepäivä on koko sarjan laajuinen kokonaisuus ja Liigalta aivan uudenlainen satsaus yleisön palvelemiseksi. Tapahtumat on suunniteltu nimensä mukaisesti koko perheen kokoavaksi viihteeksi, jossa on paljon puuhaa perheen pienimmille.

HPK:n perhepäivä on lauantaina 9.1.2016, jolloin vastassa on Oulun Kärpät. Perhepäivä alkaa jo kaksi tuntia ennen ottelua, eli klo 13.00, joten paikalle kannattaa tulla ajoissa. Perhepäivään pääsee mukaan ottelulipulla tai kausikortilla. Päivän ottelu alkaa klo 15.00 ja lipunmyynti jäähallin lippuluukulla alkaa klo 13.00.

Tapahtumaa teemoittaa rakastettu Aku Ankka. Tapahtumassa pääsee luistelemaan Liiga-kaukaloon, jossa pikkuväelle – ja isommillekin – on tarjolla muun muassa jäälimbo sekä disco. Samalla yleisö pääsee tapaamaan pelaajia ja luistelemaan pelaajien kanssa. Jäälle menevillä on pakollisina varusteina luistimet ja kypärä. Yleisöluistelu päättyy noin tunti ennen tapahtumaan kuuluvan Liiga-ottelun HPK-Kärpät alkamista.

Ottelun avauskiekon pääsee pudottamaan yksi onnekas perhe ja HPK:n juniorit pääsevät saattamaan jäälle HPK:n avauskentällisen.​ Ottelun jälkeen valitaan kamppailun Tupu, Hupu ja Lupu.

Tapahtumassa saa myös testata omia jääkiekkotaitojaan, maalauttaa kasvonsa suosikkiseuransa väreillä ja seurata sirkusesityksiä. Perhepäivässä on aktiviteettipisteitä kuten pallomeri, pomppulinna ja Game Corner jäähallin käytävillä.

Perhepäivään kuuluvat olennaisesti myös sosiaalisessa mediassa järjestettävät kilpailut. Ne löydät vaivattomasti #Perhepäivä -aihetunnisteella.

Tervetuloa koko konkkaronkka viihtymään Liiga Perhepäivään!

Perhepeliin tarjolla tottakai myös HPK:n perhepaketti hintaan 30 € (2+2 / 1+3)

Lue lisätietoja koko Liigan laajuisesta perhepäivästä täällä!

 

14.12.2015 09:12

Jaa artikkeli: