Pelin jälkeen – Jere Innala

HPK kohtasi lauantaina 90v -juhlaottelussa voitokkaasti Tapparan. Hyvä tasoisen kamppailun päätteeksi Pohjantähti-areenan tulostaululle merkattiin loppulukemiksi 3-1. HPK:n nettitoimitus tapas ottelun jälkeen voittomaalin iskeneen Jere Innalan, jonka kanssa muisteltiin pelin lisäksi hieman hyökkääjän omaa taivalta HPK:ssa juhlateeman mukaisesti.

– Hieno tapahtuma, iso homma seuralle ja meille pelaajille ottelu kokonaisuudessaan oli. Hienoa olla mukana tällaisessa tapahtumassa, mutta mitä itse peliin tulee, niin kaksi kovaa joukkuetta kohtasi tänään. Viisikot pelasi kummassakin joukkueessa aika tiiviinä, eikä sinne paljoa aikaa tai tilaa jäänyt, mutta kokonaisuudessaan hieno peli ja yleisö varmasti viihtyi.

HPK:n joulukalenterissa olemme päässeet tutustumaan tänä vuonna entisiin Kerholaisiin ja heidän ensiaskeliin HPK:ssa, joten hieman tuota teemaa myötäillen kysyimme myös Innalalta hänen ensiaskeleistaan Kerhossa.

– C -juniorina siinä hieman ennen Joulua mietin, kun KooVeessa pelasin ja tiesin, että joukkue hajoaa, että minnehän sitä sitten seuraavaksi lähtisin. Noh päätin lähteä samoin tein ja otin puhelimen käteen ja soitin HPK:n valmennukselle, että pääsisinkö käymään reeneissä näytillä. Noh sitten pääsin siitä C2 -junioreiden joukkueeseen ja sillä tiellä ollaan vieläkin. Ja vaikka oma kosteus Kerhoon tapahtui C -junioreissa, niin aina kuitenkin olen sitä kannattanut, kun Valkeakoskella ja Hauholla tullut asuttua.

Vaikka ura kiekkoilijana on Innalla vielä alkupuolella, niin on hän kuitenkin kantanut HPK:n paitaa sadoissa otteluissa, niin junioreissa kuin edustusjoukkueessa. Noihin otteluihin mahtuu paljon muistoja ja kanssapelaajia, joten pyysimmekin Jereä nostamaan muutamia muistoja ja pelaajia esille.

– No päällimmäisenä tietenkin on se viime kauden mestaruus ja sitä ennen oli A -junioreiden mestaruus, joten eiköhän ne ole niitä mieleen painuvimpia HPK -juttuja ja mulle ne isoimmat. Ja mitä tulee pelaajiin, niin en nyt halua ketään lähteä tietysti tässä suolaamaan, mutta sanotaan, että Tuulolan Eetu tulee ensimmäisenä mieleen. Ja miksi Eetu, niin sitä voi kysyä muilta, kuten myös minkä takia.

HPK pelaa seuraavan kotiottelunsa keskiviikkona 18.12 klo 18.30. Tervetuloa Pohjantähti-areenalle kannustamaan Kerho voittoon.

 

09.12.2019 18:06

Jaa artikkeli: