Pelin jälkeen – Henri Kanninen

HPK kohtasi tiistai-illan kamppailussa Kalpan Kuopiosta. Tiukan taiston jälkeen vierailijat ryöstivät täydet kolme pistettä lukemin 1-2. Vaikka kotijoukkueen esityksiin jäi jälleen parannettavaa, niin yksi joukkueen tämän kauden suurimmista tasonnostajista Henri Kanninen oli jälleen hyvällä pelipäällä. HPK:n nettitoimitus tapasi vähäsanaisen Kannisen pelin jälkeen Pohjantähti areenan käytävällä.

– Tota joo. Aika rikkonainen peli oli. Ei oikein missään vaiheessa päästy ns. normaaliin 5vs5 -pelin rytmiin. Liian paljon annettiin tunteen viedä tänään itseämme, joka johti siihen, että viisikkopeli kärsi ja meni aika pitkälti sellaiseksi havaijikiekoksi.

Vaikka HPK oli koko pelin ajan tuloksessa kiinni ja kärsi lopulta vain yhden maalin tappion, niin silti joukkueen kokonaisilme oli, kuten erään katsojan tulkinta kuului niin “tukkoinen”.

– Niin en nyt tiedä oliko tukkoinen tai verottaako Marraskuu, mutta ihan normaalisti tässä ollaan reenattu ja menty arkea eteenpäin. Toivottavasti ei kuitenkaan katsomoon nyt ihan niin hirveältä näyttänyt.

Kanninen liittyi HPK:n riveihin jo viime keväänä. Tuolloin mies ei ollut fyysisesti parhaassa mahdollisessa kunnossa, mutta kesän sekä syksyn aikana on kehitystä tapahtunut. Hyvä harjoittelu on näkynyt myös miehen otteissa jäällä syksyn aikana.

– Keväällä kun liityin joukkueeseen, niin oli aika rikkonainen vaihe takana pitkän loukkaantumisen jäljiltä. Silloin en ollut lähelläkään sitä pelikuntoa jossa halusin olla, mutta täällä olen päässyt nyt hyvään oppiin ja kuntoon kiitos Timo “Tumba” Turusen. Kun kuntopuoli on kunnossa, niin pelikin on hieman lähtenyt menemään eteenpäin, kuin myös itseluottamus. Viime aikoina on varsinkin tuntunut siltä, että koko ajan pääsee eteenpäin ja muutenkin fiilis on aika hyvä.

HPK kohtaa seuraavaksi tulevana viikonloppuna Lahden Pelicansin kahdesti, kun Hämeen Herruudesta kamppaillaan ensin perjantaina Lahdessa ja heti perään lauantaina Hämeenlinnassa. Kotiottelu alkaa lauantaina klo 17. Tervetuloa!

27.11.2019 17:25

Jaa artikkeli: