Pelicans syöksyi Kerhon turbiiniin

1-6 (1-0, 0-2, 0-4)

Kauden puoliväli lähestyy joten oli aika antaa tilaa perinteiselle SoMe-raportille ja päästää pubijournalismi valloilleen! Alla olevat kommentit on kaivettu Internetin syövereistä ottelun aikana. Tämä on siis otteluraportti teiltä teille. Olkaa hyvät! (Sulkujen sisällä mahdolliset kommentit meiltä teille!

Ottelun tiivistelmä:

“Ei kai me ihan näin paljon parempia olla oltu? Kelpaa kyllä. @Vuokralainen, Jatkoaika”

“HPK vie tänään ylivoimaisesti niin kaukalossa kuin katsomossakin, taistelu Hämeen Herruudesta käynnistyy vierasvoitolla! @Pallokerho, Twitter”

1.erä ja erätauko

“Kovin on alku vaaratonta molemmilla. @PeteVikki, Twitter”

“Hyvävauhtista taistoa takana 13 minuuttia. JMA:lla toistaiseksi ainoa kunnollinen tekopaikka. (0-0) @PelicansFi, Twitter (Korostetaan, että Pelicansin ainoa paikka. Kerholaisista maalintekoa kokeillut Innala ja Krivosik jo hyviltä paikoilta)”

“Ylivoima oli melkoisen ponnetonta. Ei liikettä, ei kunnon paikkoja. Olikos se Saravo, joka edellisen ottelun aikana totesi, että liikkuvaa ylivoimaa vastaan on todella hankala puolustaa. Kerhossa ei tätä ymmärretä. @clayman, Jatkoaika”

“MAALI!  18:36 1-0 Ylönen (Björninen, Mustonen) yv. @Liigalive, Twitter”

“Ekan erän kuva jatkoi Kalpa-ottelun ilmettä. Pelikaanien yksilöt olivat nopeita ja taitavia, voittivat suurimman osan kaksinkamppailuista. Kerholaiset olivat tähän verrattuna hitaita. Ylivoimaakaan ei saatu kuntoon. Kuljettajaa alueelle, joka olisi samalla uhka, ei löydy. Pelicansin ylivoima oli päivastoin taitavaa. Ansaittu johto. Toivon kuitenkin Kerhon sisuuntumista toiseen erään. Kyllä ne toisetkin syö samaa puuroa tai pastaa. @valkosulka, Jatkoaika”

“Kerhon osalta näyttää kuin Lahden jää olisi erikeepperiä. @Useful Idiot, Jatkoaika”

“Hyökkäyspäässä pyöritään kulmissa ja heitetään toivotaan toivotaan ropelleja siniviivalta. Omissa taas persepystyssä maalivahtia kohden ja kaikki tila vastustajalle passiivisella pelillä. Samaa paskaa tuo on ja edelleen sarjasijoitus on mielestäni suht yläkantissa peli esityksiin nähden. @Squit, Jatkoaika”

2.erä ja erätauko

“Mitä vi**ua täällä tapahtuu? Tuu tänne ny sieltä, ju***auta! @Ville Nieminen, Pelicansin vaihtoaitio” (Pelicansille tuomittiin 2min jäähy korkeasta mailasta)

“MAALI! 23:07 1-1 Kunyk (Monto, Puustinen) yv. @Liigalive, Twitter”

“Yvllä liikuttiin paremmin ja kiekkoa saatiin paremmin liikkeelle. Ja palkintona maali. Monto on kovassa viiressä. @clayman, Jatkoaika”

“MAALI! 27:41 1-2 Lahtela (Laatikainen, Ruokonen) @Liigalive, Twitter”

“Mikko Lahtela vie HPK:n Lahdessa johtoon uran ensimmäisellä Liigamaalilla! @Pallokerho, Twitter”

“Kerho muuten johtaa, mutta eihän sitä täällä huomioida, sillä me kannattajat eletään negan kautta. @Vuokralainen, Jatkoaika”

“Alakenttien jätkät on olleet tänäänkin hyviä, repii ja raastaa, mutta kyllä tosta kokonaisuudesta puuttuu jotain ja pahasti. Monesti Pelsut hakee ihan Kerhon omassa päässä takakarvalla kiekon pois kun ei vaan jotenkin lähde se peli liikkeelle. @BlackWolf, Jatkoaika”

“Posia myös Voutilaiselle, kun kerran paikka on. Kaksi erää erittäin hyvää työskentelyä. @Useful Idiot, Jatkoaika”

3.erä ja loppukaneetit

“MAALI! 40:56 1-3 Kunyk (Puustinen) @Liigalive, Twitter”

“MAALI! 45:34 1-4 Krivosik (Innala, Lukka) @Liigalive, Twitter”

“Hyvää yötä pelicansfi @kalle_backman, Twitter”

“HPK pelannut varsin mallikkaasti. Heikosta avauserästä ei ole ollut tietoakaan, kun joukkue on vyörynyt päälle. Pelicansin jänne vastaavasti ei kestä täyttä ottelua. Avauserä oli hyvä, sen jälkeen haparoivaa omassa päässä ja hyökkäyspeli jälleen tehotonta. @vvvende, Twitter”

“MAALI! 46:28 1-5 Monto (Kanninen) @Liigalive, Twitter”

“Kelpaa. Kelpaa. Monto on hyvä! Fysiikassa ja luistelussa ehkä vielä tekemistä mutta muuten loistava pelaaja. @TheRikza, Jatkoaika”

“Ei uskaltanu Vartiainen lähtee perjantaihumpalle Miron kanssa, nössö mikä nössö. @Knight76, Jatkoaika”

“MAALI! 57:56 1-6 Ruokonen (Lahtela, Seppälä) @Liigalive, Twitter”

“No nyt oli parempaa Seppälää. Sai nauttia. @Musta_Kyy, Jatkoaika”

“Harmi, että hienon hetken juhlistaminen jäi niin joukkueelta kuin kannattajiltakin “vähän” vaiheeseen. Ruudun välityksellä ottelusta mieleen jäi lähinnä äänekkään HPK-kannattajat @PetteriTontti, Twitter”

“Mikä uudestisyntyminen Kerholta toiseen erään! Onnistumiset sitten antoivat lisäenergiaa, luulen. @valkosulka, Jatkoaika”

“Hyviä onnistumisia tänään kahdessa viimeisessä erässä. Tunnetasokin parani vähän, ei niin flegmaattista… @Hokkarit, Jatkoaika”

“Ihmeellisesti alkoi peli rullaamaan. Oli ihan erilaista menoa ekaan erään verrattuna. Laajalla rintamalla onnistumisia. Vodekin oli hyvä. Tikka. Ai että mä tykkään sen pelistä. Jaksaa vääntää, taklata… alistaa. Teki tilaa Krivolle ja Innalalle. Siellä on muuten taas hyvä nelonen kasassa. Ai niin… Monto on kova. @clayman, Jatkoaika”

 

Kiitos jokaiselle (tietämättään) osallistuneelle! Huomenna jatketaan Hämeen Herruus-taistoja Pohjantähti Areenalla, joukkue jatkaa siitä mihin tänään jäivät joten tervetuloa hallille katsomaan lauantai-illan huumaa! Kiekko jäähän klo 17.00!

Tästä lippuostoksille!

29.11.2019 21:19

Jaa artikkeli: