Peli parani Tapparaa vastaan, pisteet silti vieraille

HPK palasi jälleen taistelun tielle kotiottelussa Tapparaa vastaan. 3590 silmäparia näki taistelevan Kerhon kaatuvan Tapparalle 2-4.

Skinnari tuikki illan tähtenä

Ensimmäisessä erässä maaliverkko pöllysi tiuhaan tahtiin. Kerho sai otteluun heikon alun ja Tappara pääsikin ottelussa johtoon. Axel Skinnari kuitenkin tasoitti ottelun komealla läpiajomaalilla Ossi Ikosen uhrautuvan blokin kimmottua miehelle sopivasti. Omissa soi kuitenkin lähes heti, kun kiekko livahti Sami Rajaniemen selän taakse pahan maskin takaa ammutusta laukauksesta.

Toisen erän ainokaisesta vastasi HPK ja jälleen Skinnari. Ensin HPK:n maalitilannetta tarkasteltiin pitkään videolta ja kun tässä kohtaa maalin ei todettu syntyneen, Skinnari murtautui maalin eteen ja vain seitsemän sekunnin kuluttua tarkistuksesta kiekko oli maalissa.

Axel Skinnari avasi maalihanansa Liigassa. KUVA: Teemu Hannula

Kolmannessa erässä käytiin hyvää taistelua, mutta Tappara onnistui tekemään johtomaalin komean takatolpalle toimitetun syötön jälkeen. HPK järjesti vielä hyvän takaa-ajon josta paras terä kariutui rangaistuksiin. Ottelun ainoan ylivoiman aikana pystyttiin tuottamaan painetta, mutta ei maalia. Tappara viimeisteli tyhjiin sekuntia ennen loppua, taululla loppulukemat 2-4.