Pasi Järvinen vahvistamaan HPK:n myyntitiimiä

HPK Liiga Oy:n myyntipäällikkörekrytointi on päättynyt ja yritysmyynnin toisena myyntipäällikkönä Sami Matinkarin aisaparina aloittaa 3.8.2021 Pasi Järvinen.

HPK Liiga Oy haki kevään aikana myyntipäällikköä toimistonsa tiimin vahvistamiseksi. HPK Liiga Oy:n toimitusjohtaja Antti Toivanen on tyytyväinen päättyneeseen rekrytointiprosessiin ja Pasi Järvisen liittymisestä organisaatioon.

– Saimme 40 motivoitunutta ja laadukasta hakijaa. Se on osoitus siitä, että HPK Liiga Oy työnantajana ja yrityksenä kiinnostaa laajalti. Pasilla on erittäin vahvaa myyntiosaamista ja pitkä kokemus niin yritys- kuin kuluttajamyynnistä sekä laajat jo olemassa olevat myyntiverkostot Kanta-Hämeessä. Lisäksi häneltä löytyy laaja-alainen ymmärrys jääkiekkoliiketoiminnasta toimittuaan Mestiksen hallituksessa viiden kauden ajan. Saamme varmasti Pasista loistavan lisän organisaatioomme.

45-vuotias Järvinen aloittaa työnsä HPK:n myynnissä elokuussa. ”Pablo” tunnetaan myös kaukalosta. Juniorivuodet HPK:ssa viettänyt Järvinen kävi näytillä Kerhossa myös kausilla 2007–2008 ja 2009-2010. Pelaajaura päättyi kevääseen 2014 Jukureissa.

– Melkein kymmenen vuotta olen ollut golfvaatemerkki Abacuksen maahantuonnissa ja liikelahjatalo HighPeakin palveluksessa. 2014 päättyneen kiekkouran jälkeen pääsin kivasti niin sanottuun tavalliseen työuraan kiinni siellä.

Entinen jääkiekkoilija ja nykyinen myyntiammattilainen kertoo pohtineensa jääkiekkotoimialaa yleisesti hakiessaan HPK:hon. Mielenkiintoinen työ, paikallinen yhteistyö ja mahdollisuus jälleen oppia uutta olivat merkityksellisiä Järviselle.

– Innolla odotan tulevaa! Odotan mielenkiintoista, paikallista toimintaa, hyviä kohtaamisia ja hyvähenkistä yhteistyötä. Haluan kehittää edelleen itseäni myyntityössä. Urheiluliiketoiminta on muuttunut vuosien saatossa ja muuttuu jatkossakin. Kehityksessä pitää pysyä mukana, jotta yritykset haluavat tehdä yhteistyötä HPK:n kanssa tulevaisuudessakin.

– Vahva HPK-jälki on istutettu minuun juniorivuosina. Pohdin hakiessani, että haluanko palata takaisin jääkiekon pariin täysipäiväisesti, mutta nopeasti hakuprosessissa ja haastatteluissa selvisi itsellekin, että olisin ylpeä HPK-lainen päästessäni Kerholle töihin. Mielenkiintoinen työnkuva odottaa, sanoo Järvinen.

 

Järvisen löytää Kerhon toimistolta 3.8.2021 alkaen.

Tervetuloa Kerhoon Pablo!

20.05.2021 11:29

Jaa artikkeli: