Panssariprikaati ja HPK yhdistävät voimansa veteraanien tueksi

HPK ja Panssariprikaati järjestävät yhteistyössä torstaina, 5.12. sotiemme Veteraanien kunniaksi veteraaniottelun Pohjantähti Areenassa Hämeenlinnassa. Tässä Liigan runkosarjan ottelussa HPK saa vastaansa Turun Palloseuran.

Tilaisuuteen on kutsuttu sotiemme veteraaneja avustajineen. Ottelun aikana tehdään lipaskeräys, jonka tuotto käytetään veteraanien hyväksi. Ottelun alussa Hattulan ja Hauhon yhdistetty Veteraanikuoro esittää kappaleen “Minä katson tätä maata”. Laulun ottavat jäällä vastaan sotiemme veteraanit.

HPK pelaa ottelun ensimmäisen erän oranssissa maastokuvioisessa paidassa, jossa mukana mm. Sotiemme Veteraanit ja Sotiemme Naiset -logot sekä Panssarivaunujoukot 100v -logo. Paidat myydään ottelun jälkeen Kerho-ravintolan paitahuutokaupassa ja huutokaupan tuotto ohjataan lyhentämättömänä sotiemme veteraanien hyväksi.

– Veteraanien perintö ja kunniakansalaistemme tukeminen on Panssariprikaatille tärkeä asia. Tämän vuoksi osallistumme mielellämme tämän ottelutapahtuman järjestämiseen, toteaa Panssariprikaatin komentaja, eversti Tero Ylitalo. – Veteraanimme aikanaan voittivat, paras voittakoon myös tässä ottelussa!

– HPK haluaa omalta osaltaan olla tukemassa ja auttamassa sotiemme veteraaneja, jotka ovat aikanaan tehneet suuret uhraukset itsenäisyytemme puolesta. On hienoa, että koko Liiga-yhteisö on saatu mukaan näin arvokkaaseen yhteistyöhön, sillä tämän historiatiedon vaaliminen ja arvostaminen on nyt ja tulevaisuudessa erittäin tärkeää, kommentoi HPK Liiga Oy:n toimitusjohtaja Antti Toivanen.

Yleisöllä on mahdollisuus tutustua panssarikalustoon Pohjantähti Areenan parkkialueella. Kalustonäyttelyn yhteydessä paikalla ovat Hämeenlinnan sotilaskotiyhdistyksen myyntiautot.

Ennakkohuudot veteraanipelin erikoispaidoista

Sitovat ennakkotarjoukset tulee lähettää sähköpostitse 5.12.2019 klo 12.00 mennessä osoitteeseen [email protected]

Lisää nämä tiedot tarjoukseesi:

Nimi

Osoite

Syntymäaika

Puhelinnumero

Pelaajan nimi

Ylin tarjoamasi hinta*

Osallistutko huutokauppaan

 

*Ylin tarjoamasi hinta tarkoittaa hintaa, jonka olet maksimissaan valmis maksamaan pelipaidasta. Korotukset ovat 20 €. Et siis maksa automaattisesti jättämääsi tarjousta vaan korotus tulee sen mukaan mitä salissa huudetaan.

Jos samasta paidasta on tullut useampi ennakkotarjous, esim. 50€, 100€ ja 200€, kirjuri huutaa silloin suoraan toiseksi suurimman tarjouksen päälle 20€, eli tässä esimerkissä se olisi 120€ ja henkilö, joka on jättänyt 200€ tarjouksen saa tuotteen 120 eurolla, jos kukaan salissa ei enää korota.

Jos samasta tuotteesta on tullut useampi sama ennakkotarjous esim. 50€ kolmella asiakkaalla, huudetaan ennakkotarjousten osalta suoraan 50€ ja ajallisesti ensimmäisenä jätetty tarjous on voittava.

Salissa ei voi huutaa samaa tarjousta kuin ennakkohuuto.

04.12.2019 16:07

Jaa artikkeli: