Palloseura vei voiton Pallokerhosta

HPK kohtasi Turun Palloseuran keskiviikkoiltana Pohjantähti Areenassa. Vieras oli sangen tyly ja vei pisteet lukemin 2-5. HPK: kapteeni Juuso Hietanen teki joukkueensa molemmat maalit, TPS:n Viljami Marjala kunnostautui oman joukkueensa parhaana pistemiehenä (1+1). Ensimmäiset minuuttinsa HPK:n liigamaalilla pelasi toiseen erään vaihdettu Kaj Saarinen. 19-vuotias maalivahti esittikin hyviä otteita napaten tilastoihinsa 94,44 torjuntaprosentin. Ottelua seurasi yhteensä 2761 katsojaa, joista värikkäimpinä loistivat HPK Approja juhlinut HAMKOn 250-päinen opiskelijaryhmä! Ottelutapahtumassa aplodeja keräsi myös pikahälytyksellä Kiertokapulan jäänputsaustiimiin rekrytoitu 4-vuotias Elias.

HPK oli perässä ottelun alussa

TPS tuli otteluun vahvemmin ja loi enemmän maalipaikkoja. Ensimmäinen vieraiden maali todistettiin jo muutaman minuutin jälkeen suorasta hyökkäyksestä. Toinen maali tuli yhdeksän minuutin kohdalla ja ilta näytti HPK:n kannalta erittäin vaikealta. Marjala vei turkulaiset 0-2 johtoon vanhanaikaisella. Erän puolenvälin jälkeen nähtiin ikävä tilanne, kun Ruben Rafkin taklasi Aleksi Mustosta päähän. Rafkin suihkuun ja Tuulola istumaan jäähylle puolustettuaan joukkuekaveria. TPS meni vielä 0-3 johtoon erän lopussa Lauridsenin maalilla.

Kuva: Teemu Hannula

Kaj Saarinen vaihdettiin maalin suulle toiseen erään. Toisessa erässä Kerho pelasi paremmin. Jo lukematkin sen kertoivat; molemmille joukkueille yksi maali. HPK:n maalintekijänä kapteeni Juuso Hietanen.

Kolmannessa erässä HPK kavensi lukemat 2-4 Hietasen toisella osumalla, kapteeni tälläsi kovan lämärin TPS-vahdin selän taakse. HPK pyrki vielä kaventamaan eroa maalin päähän lopussa ylivoimalla, mutta joukkuerangaistus ratkaisi pelin lopullisesti. TPS teki vielä 2-5 osuman tyhjiin.

Lehdistötilaisuus

Kaj Saarisen sekä Oskari Lahtisen haastattelut

Maalikooste

HPK pelaa vielä kaksi kotipeliä viikolla! Tule kannustamaan Kerhon tappioputki poikki perjantain HIFK:a vastaan! Lauantaina HPK kohtaa raumalaiset.

07.02.2024 22:15