Palataanko voiton syrjään?

HPK-Lukko 30.9. klo 18.30

Ei ole Kerhon viimeaikaisissa otteissa ollut hurraamista. Viimeksi keskiviikkona Lahden Pelicans kävi näyttämässä pelaamisen mallia Hämeenlinnassa. Ottelu oli toki vasta ensimmäinen kotitappio HPK:lle.

Perjantaina vastaan asettuva Rauman Lukko on aloittanut SM-liigan kohtalaisesti keräten viidestä ottelusta 11 pistettä. Tiistaina raumalaisten tehokkuuden sai tuntea JYP, joka kaatui 4-1. Raumalaisryhmä on tällä kaudella laadukas ja muun muassa Juhani Jasu ja Perttu Lindgren ovat pelanneet alkukauden loistavasti. Lukko-luotsi Rauli Uramalla on myös ylivoimaan heittää viivapelotteita SM-liigan eliitistä, kuten Teemu Aalto ja Harri Tikkanen.

Rautiainen tuo sähäkkyyttä kokoonpanoon

HPK lähtee kaksi tappiota niskassaan aikeinaan kaataa Lukko. Mathias Porseland ei ole ollut tyytyväinen tekemiseen.
-Tuulolan kanssa on kiva pelata ja homma alkaa toimia. Kumpikaan meistä ei kuitenkaan ole omaan eikä joukkueen pelaamiseen tyytyväisiä. Lukkoa vastaan on pelattava maltilla ja puolustuksen kautta.

Valmentaja Harri Rindell on samoilla linjoilla ja ruotii syitä nihkeisiin suorituksiin.
-Meillä on ollut yritystä kyllä, mutta tekeminen menee ylipelaamiseksi. Peli ei ole tarpeeksi jouhevaa.

Lopulliset kokoonpanot selviävät vasta perjantain aamujään jälkeen, mutta ainakin Teemu Rautiainen tekee paluun pelaavaan miehistöön. Myös Mika Järvinen pelannee maalissa.

Kokoonpanoja voi itsekseen arvioida ja tutkia pelipäivänä tästä.

Kundi areenassa tänään

Maailmanmestaruuspokaali Kundi on näytillä tänään ottelun aikana Kerho-ravintolassa. Pokaalia on tietysti esittelemässä maailmamestarihieroja Juha Julli Sulin. Ota siis kamerasi mukaan ja nappaa foto itsestäsi Julli ja Kundi kainalossa!

Niklas Heinonen

29.09.2011 18:48

Jaa artikkeli: