Ottelutapahtuman uudet osiot keräsivät palautetta

Lauantaina Liigakauden kotiavauksessa esitellyt uudet toiminnot ottelutapahtumassa keräsivät paljon palautetta. Enimmäkseen ihmiset innostuivat uusista kisoista ja elementeistä.

Katsomo-ohjaajat

Istumakatsomoiden sisääntuloissa tarkistetaan nykyisin lippuja, jotta asiakkaat löytävät helpommin omalla paikalleen. Kausikorttilaisista suurin osa oli tyytyväisiä siihen, että oma paikka on näin ollen turvattu, eikä paikkaa ollut kukaan epähuomiossa ottanut käyttöönsä. Katsomo-ohjaajat toimivat jokaisessa Liigaottelussa Ritari-areenassa katsojien apuna. Pidäthän siis lippusi esillä aina katsomoon mennessäsi!

Maailmanympärysmatkakisa

Ensimmäisen erätauon maailmanympärysmatkakisa innostutti monia asiakkaita Ritari-areenassa. Kiekko vain maaliin ja matkalle! Jos siis saat käteesi kirjekuoren, jossa sinut kutsutaan erätaukokisaan, tule paikalle ja kokeile. Parhaimmalle yrityksellekin on luvassa Olvin tuotepalkinto! Kannattaa siis tulla yrittämään. Kirjekuoren voit saada sisääntullessasi, ostaessasi tuotteita Kerho-shopista tai kioskeista. Ole siis oikeassa paikassa oikeaan aikaan, ja me yllätämme sinut!

Frisbee-kisa

Toisen erätauon Friba-kisaan lisättiin voittomahdollisuutta, kun jäälle aseteltiin kolme lasten uima-allasta. Viime ottelussa kukaan ei osunut kuitenkaan osunut maaliin ja kausikorttipalkinto siirtyi perjantain matsiin. Myös Petäys tuo perjantaina oman palkintonsa, johon kuuluu upea viikonloppu Petäyksessä (arvo n. 400€). Mikäli voittajia on yhtä monta kuin palkintoja, Pikkuritarit toimivat onnettarina ja arpovat palkinnot voittajien kesken. Mikäli voittajia on enemmän kuin palkintoja, Pikkuritarit toimivat tässäkin tapauksessa onnettarina.

Frisbeet ovat myynnissä Kerho-shopeissa ja Everstissä.

HPK-JYP
pe 23.9. klo 18.30

#illallahallille
#matkallahuipulleosa2

 

HPK

22.09.2016 10:47

Jaa artikkeli: