Ottelutapahtuman ravintoloissa ja VIP-tiloissa käyttöön koronapassi

Kanta-Hämeeseen kohdistuvat ravintolarajoitukset vaikuttavat HPK Liiga Oy:n ravintolatoimintaan. Merkittävien rajoituksien vuoksi HPK ottaa käyttöönsä koronapassien tarkastamisen ottelutapahtumissaan Kerho-ravintolan, E-lippakatsomon, O’ranssin, KAKUTIn, Klubin ja aitioiden sisäänkäynneillä turvatakseen liiketoimintaansa.

Lue alta, miten pääset edelleen nauttimaan ravintolapalveluistamme.

Huom! Normaaleihin katsomoihin pääsee edelleen ilman koronapassin esittämistä!

 

HPK Liiga Oy:n ravintolatoiminnassa otetaan ottelutapahtumissa käyttöön koronapassitarkastukset. Saapuessaan ravintolatilaan asiakkaan tulee esittää:

– todistus kahdesta koronarokotteesta (myös 1/1 merkintä mahdollinen) TAI

– todistus sairastetusta koronavirustaudista TAI

enintään 72 tuntia vanha negatiivinen koronatestitulos.

Todistukset löytyvät Omakannasta, alla lisää ohjeita.

Lisätietoja STM:n sivuilta koronapassista.

Tarvittaessa todistuksen esittämishetkellä asiakkaan on pystyttävä pyydettäessä todistamaan henkilöllisyytensä. Poikkeuksena ovat alle 16-vuotiaat lapset, joita koronapassin esittämisvelvoite ei koske.

E-katsomoon vain passilla

Pohjantähti Areenan E-katsomon ollessa anniskelualuetta kokonaisuudessaan, E-katsomon kaikilta kausikorttilaisilta ja irtolipun ostaneilta tarkistetaan jatkossa koronapassit.

Asiakas voi halutessaan siirtää oman E-katsomon paikkansa A2 tai A3 -katsomoihin veloituksetta ennakkoon, mikäli koronapassia ei ole tai sitä ei halua esittää. Mikäli paikkaa ei ole ennakkoon siirretty ja asiakkaalta evätään pääsy E-lipalle, asiakas voi siirtyä seisomakatsomoon ottelun ajaksi. HPK ei hyvitä jälkikäteen E-katsomoiden lippuja. Paikan voi siirtää soittamalla HPK:n toimistolle tiistaista torstaihin klo 9-16, 03-6122162.

Tarkistamme passit E-katsomoihin nousevien rappusten luona. Valmistauduthan passin näyttämiseen ilman erillistä pyyntöä sisäänpääsyn jouduttamiseksi. E-katsomot ja parviravintola Eversti ovat K18-aluetta kokonaisuudessaan.

Anniskeluravintolat

Tarkistamme passit vain anniskelualueiden eli ravintoloidemme ovilla. Kerho-ravintolan rappusissa passi tarkastetaan myös lipunluennan yhteydessä, vaikka et jäisi ravintolan asiakkaaksi. Valmistauduthan passin näyttämiseen ilman erillistä pyyntöä sisäänpääsyn jouduttamiseksi.

Aitiot ja klubi

Aitio- ja klubiasiakkaidemme tulee esittää koronapassit saapuessaan sisään Kerho-ravintolan kautta, erillisen lisäsisäänkäynnin kautta ja päätyaitioihin (15-22) saapuessa aitiokäytävässä. Ilman koronapassia asiakas ei pääse aitioihin tai klubille.

HPK ei hyvitä jälkikäteen aition tai klubin lippuja. Olethan yhteydessä lipuistasi ennakkoon HPK:n toimistolle ti-to klo 9-16, 03-6122162.

Sisääntulon jouduttamiseksi pohjoispäädyssä (aitiot 1–14 ja klubi) avaamme toisen oven rappukäytävään. Lisäoven opasteet näet saapuessasi Pohjantähti Areenan pohjoispäädyn aulaan. Voitte edelleen myös saapua Kerho-ravintolan kautta aitioihin ja klubille.

Lippu ja tarjoilutilaus tulee peruuttaa ennen ottelutapahtumaa, HPK ei hyvitä näitä jälkikäteen. Tee muutokset sähköpostitse [email protected]

EU:n koronatodistus toimii koronapassina. Tallenna tai tulosta todistus itsellesi Omakannasta.

  1. Kirjaudu Omakantaan kanta.fi-sivulta omalla tunnistusvälineelläsi kuten verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.
  2. Valitse vasemman reunan valikosta kohta Koronatodistus. Löydät linkin todistusosioon myös Omakannan etusivulta.
  3. Avaa koronatodistus painamalla pdf-linkkiä. Jos sinulla on todistus, se avautuu uuteen välilehteen.
  4. Tallenna pdf-tiedosto omaan puhelimeesi tai muulle laitteelle. Näin todistus on sinulla valmiina, kun tarvitset sitä. Voit myös tulostaa todistuksen paperille.

 

Kysymykset ottelutapahtumiemme rajoituksista ja ohjeistuksista sähköpostitse [email protected]

Mikäli tarvitset apua koronapassin kanssa, olethan yhteydessä terveydenhuoltoon.

16.11.2021 15:34

Jaa artikkeli: