Otteluraportti HPK-Jukurit 28.8.2018

Harjoitusottelu HPK-Jukurit 3-1 (1-1, 1-0, 1-0)

HPK:n harjoitusottelut jatkuivat jo hieman syksyä enteilevässä elokuun tiistai-illassa Mikkelin Jukureita vastaan.

Kotijoukkue aloitti totuttuun tyyliin alkuun painestamalla. Siitä tuloksena ylivoima ottelun alkuun, mutta ilman tulosta. Ylivoiman jälkeen Jukurit sai myös ottelun juonesta paremmin kiinni ja sai rakennettua muutaman maalipaikan. Hieman erän puolen välin jälkeen HPK siirtyi ottelussa 1-0 johtoon. Oskari Lehtisen laukaus yllätti hölmistyneen Jukurit-maalivahti Sami Rajaniemen.

Erän loppupuoliskolla Jukurit pääsi myös ylivoimalle Eetu Tuulolan jäähyn seurauksena ja sen aikana Teemu Suhonen tulittikin Jukurit tasoihin tulisella rannevedolla. Loppuerä mentiin enemmän ja vähemmän tasaisissa merkeissä.

Toisen erän HPK aloitti pirteästi ja tästä tuloksena pääsy ylivoimalle. Ylivoimalla kerholta komea sommitelma, jonka päätteeksi Tuulola iskee suoraan syötöstä HPK:n jälleen johtoon.

Erän puolivälin tienoilla HPK:lle avautui jälleen mahdollisuus yhden miehen ylivoimalla, joka muuttui ensin 5-3 ylivoimaksi Jukureiden väärän vaihdon takia ja pian sen jälkeen 4-3 ylivoimaksi kerhon itse jäähyiltyä. Toinen erä mentiin aikalailla HPK:n merkeissä. Erän loppuun Jukurit sai muutaman paikan ylivoimalla.

Kolmas erä mentiin tasaisemmissa merkeissä. Jukureille avautui erän alkupuolella yksi tuhannen taalan paikka, jonka Larmi sai kuitenkin peitettyä niin, että tolppaa lähemmäksi Jukurit ei siinä kohtaa päässyt. Larmilta muutenkin varma esitys kauttaltaan koko pelin ajan.

Loppuun Teemu Turunen kaunisteli lukemat vielä tyhjään maaliin lopputulokseksi 3-1. HPK palasi siis voittojen tielle ja torstaina jatketaan Tampereella Ilvestä vastaan.

Nettitoimituksen poimintoja (tällä kertaa vain yksi)

Sen verran vedetään kotiinpäin HPK:n uudet tyylikkäät pelipaidat ansaitsee tämän illan poiminnan.

28.08.2018 21:13