Otteluennakko HPK-SaiPa 27.8.2021

HPK ja SaiPa iskevät yhteen preseasonin toisessa kotiottelussa perjantaina klo 18.30 Pohjantähti Areenassa! Liput otteluun joko osoitteesta lippu.fi/hpk tai areenan lippuluukulta klo 17.30 alkaen. Kausikortilla tuttuun tapaan ilmaiseksi peliin. Ottelussa on vapaa paikoitus. Muistathan turvavälit, käsihygienian ja maskin!

Mikäli et saavu #illallahallille, voit katsoa ottelun Solidsportilta hintaan 7,90€. Ottelun selostaa Timo Järvenpää.  Pääset sivustolle solidsport.com/hpk

HPK:n vieraaksi saapuva SaiPa ei ole hävinnyt otteluakaan tällä harjoituskaudella. Pitsiturnaus avasi kauden ja SaiPan päävalmentaja Pekka Virta jatkoi mestaruuksien tiellä Raumalla. Myöhemmin preseasonilla ovat kaatuneet saksalainen Krefeld Pinguine, Ketterä ja Pelicans sekä toissapäivänä Jukurit. SaiPan parhaimpana pistemiehenä on valmistavissa otteluissa häärinyt Valtteri Ojantakanen 6+1 (kahdeksan ottelua, sis. Pitsiturnaus).

Toisen kotiottelunsa perjantaina pelaava HPK on sen sijaan nostanut osakkeitaan preseasonin edetessä. Tapparalta, FPS:ltä ja KooKoolta ensimmäisissä otteluissa käkättimeen ottanut Kerho oikaisi kurssinsa ja on kaatanut Ilveksen, KooKoon ja Pelicansin edellisissä otteluissa. Kerhon tehokkain on ollut Michael Joly, jolla on viidestä ottelusta kasassa pisteet 4+3.

Sinkkonen: Vain 40 minuuttia hyvää ei riitä tänään

HPK:n valmentaja Janne Sinkkonen oli pääosin tyytyväinen eilen Lahdessa pelattuun harjoitusotteluun. Sinkkosen mukaan 40 minuuttia hyvää peliä ei kuitekaan tule riittämään SaiPaa vastaan.

– Pelattiin Lahdessa kaksi erää hyvää kiekkoa, kamppailut ja syöttäminen olivat hyvällä tasolla. 5-5-pelissä monia asia meni eilen eteenpäin. Ensimmäisessä erässä olimme kuitenkin hitaita ja arkoja pelissämme ja se johti liian varovaiseen peliin. Kamppaileminen ja syöttäminen paranivat toisesta erästä alkaen, kun etäisyytemme pysyivät kunnossa.

Tuplaottelu antaa hyvän tilanneanalyysin HPK:n kunnosta.

– Tänään kokoonpanossa on samat äijät kuin eilen. Saamme tietää, millaisessa fyysisessä kunnossapleaajat ovat, kun pelataan kaksi ottelua peräkkäin. Tänään on pelattava täydet 60 minuuttia hyvin, jos haluamme SaiPan voittaa. Erityisesti meidän pitää vastata vahvaan luisteluun tänä iltana.

Liput

HPK:n kausikortilla pääset otteluun ilmaiseksi.
Kausikortit myy HPK:n toimisto Kiekkoritarinkujalla ja hpk.lippu.fi.

Irtoliput myynnissä Lippupisteen kanavissa.
Hinnat: aikuiset 10€, lapset 5€ (vapaa paikoitus)

Klikkaa tästä irtolippuostoksille

Lippuluukku palvelee perjantaina klo 17.30 alkaen.

Katsomot ja paikoitus

Ottelussa on vapaa paikoitus.

Istumakatsomoista ovat avoinna kaikki A, B ja D -katsomot sekä C1 ja C4 -katsomot ja seisomakatsomoista Kannattajien Kulma, C5, G-kulma ja pohjoispäädyn seisomakatsomo.

E-lippa, pohjoispäädyn seisomalippa ja klubikatsomot C2 ja C3 ovat suljettuina.

Palvelut

Ottelussa avoinna ovat myyntipisteet B- ja D-katsomoiden alla sekä KAKUTI-anniskeluravintola ja Kerho-ravintola.

Pohjoispäädyn Kerho-shop palvelee klo 17.30 alkaen.

Solidsport esittää

Ottelu on katsottavissa Solidsportin kautta.

 

HPK:n katsomokapasiteettia on rajattu turvavälien mahdollistamiseksi.

27.08.2021 15:04

Jaa artikkeli: