Ossi-Petteri Grönholm HPK:n puolustukseen

HPK on tehnyt Ossi-Petteri Grönholmin kanssa kaksivuotisen sopimuksen. Viikonloppuna viimeistelty sopimus tuo kokemusta ja kovuutta HPK:n pakistoon. 180-senttinen voimakimppu pelasi viime kaudella Ruotsin Malmössä.

Grönholm tulee mielellään takaisin Suomeen ja HPK:oon.

-HPK:ssa on hieno voittamisen kulttuuri ja olen kuullut pelkkää hyvää organisaatiosta vuosien varrella. Päätös tulla Hämeenlinnaan oli helppo.

Grönholm allekirjoittaa päävalmentaja Harri Rindellin analyysin, jonka mukaan Grönholmin henkiset ominaisuudet viedä joukkuetta eteenpäin ovat HPK:lle tärkeät.

-SM-liiga on kova sarja. Viikossa pelataan kolme ottelua ja kaudessa yhteensä 60. On ilahduttavaa tietää, että pelaajan peli-ilme pysyy hyvänä jokaisena otteluiltana. Ossi ei ota taka-askelia, se on huomattu scouttauksen aikana. Maalimme edusta on suojattu, kun Ossi on kentällä, ja se tuo turvallisuuden tunnetta, kertoo Rindell.

Joukkueen rakennus jatkuu

HPK:n toimitusjohtaja Risto Korpela sanoo, että joukkue on valmis vasta tammikuun viimeinen päivä. Palaset halutaan paikalleen kuitenkin pian, niin valmentajakopissa kuin toimitusjohtajan pöydällä.

-Muistamme kuitenkin hyvin viime kauden loukkaantumissuman. Ikinä ei voi olla varma. Haluamme tehdä viisaita valintoja, vaikka joukkue olisi hyvä saada lopulliseen muotoonsa pian, kertoo Korpela.

Rindell ja Korpela nyökkäävät, kun sanotaan, että maalivahtiosasto ja nyt myös Grönholmin tulon myötä pakisto on valmis.

-Se on totta. Kartoitamme nyt sitten vielä hyökkäykseen vahvistusta, joka voi tulla myös muualta kuin Euroopasta, koska ulkomaalaiskiintiömme ei ole vielä täynnä. Aika näyttää, mitä tapahtuu.

06.06.2011 11:03

Jaa artikkeli: