Osallistu Joulupuu-keräykseen keskiviikkona pelissä – tuo mukanasi lahja!

HPK tarjoaa mahdollisuuden kaikille asiakkailleen osallistua helposti Joulupuu-keräykseen. Keräys järjestetään 13.12. Ritari-areenan eteläpäädyssä HPK-Ilves -ottelussa. Tuo siis mukanasi lahja lapselle, jonka osoitetta ei Joulupukilla ole.

Annettavan lahjan tulee olla käyttämätön – joko itse tehty tai ostettu. Lahjoja ei tarvitse paketoida.

Tätä on Joulupuu-keräys

Joulupuu-keräys on Hämeenlinnan Nuorkauppakamari ry:n ja Hämeenlinnan sosiaalitoimistojen yhteistyössä järjestämä hyväntekeväisyyskampanja, jonka tarkoituksena on kerätä joululahjoja niille Hämeenlinnan seudun lapsille (0-17v), joiden osoitetta Joulupukilla ei välttämättä ole.

Keräys on järjestetty vuodesta 2007 lähtien ja se järjestetään Hämeenlinnassa nyt yhdettätoista kertaa. Aiempina vuosina olemme vastaanottaneet yli 1500 lahjaa joulukeräystä kohden jaettavaksi sosiaalitoimen kautta lapsille ja nuorille.

Joulupuun ideana on tarjota kansalaisille ja yrityksille helppo tapa saada hyvä joulumieli ja levittää sitä eteenpäin. Nuorkauppakamari hoitaa lahjojen keräyksen ja sosiaalitoimi huolehtii niiden toimittamisesta Lastensuojelun avohuollon asiakkaina oleville lapsille ja nuorille. Näin varmistetaan, että lahjat menevät oikeisiin osoitteisiin eikä lastensuojelun piirissä olevien lasten oikeutta yksityisyyteen vaaranneta.

Joulupuussa yhdistyvät lasten pyyteetön auttaminen, ihmisten henkilökohtainen panos, välittäminen ja yritysten aktiivisuus. Joulupuu on tuonut hyvän mielen niin lahjojen antajille, projektissa mukana olleille tahoille kuin tietenkin myös lahjan saajille perheineen.

Joulupuu-keräyksen tarkoituksena on antaa lapsille uusi tai itse tehty lahja, ei siis käytettyä tai kierrätystavaraa. Lahja voi olla pieni tai suuri, edullinen tai kallis – kaikki lahjat otetaan ilolla vastaan. Kampanja on puhdasta hyväntekeväisyyttä, eikä siinä liiku raha. Joulupuu-keräyksen viralliset sivut löydät http://www.jchml.fi/projektit/joulupuu

11.12.2017 15:41

Jaa artikkeli: