Onnea Maailmanmestarit Juuse Saros ja Juuso Vainio!

HPK onnittelee koko Nuorten Leijonien Maailmanmestarijoukkuetta sekä tietysti ennen kaikkea omia mestareitaan Juuse Sarosta ja Juuso Vainiota!

Maailmanmestarit saapuivat maanantaina Suomeen. Helsingissä järjestetyssä kansanjuhlassa Juuso Vainio sai astuessaan lavalle koko eturivin huutamaan ”Juuso Vainio, melkein mainio!” ja tähän varmasti yhtyy koko Oranssi Alue. Vainio nappasi yhden syöttöpisteen MM-turnauksessa.

Yhtenä mestaruuden takuumiehenä hääri HPK:n maalivahti Juuse Saros. Jo Liigassa tällä kaudella vakuuttanut Saros valittiin turnauksen tähdistökentälliseen upealla torjuntaprosentillaan 94,30. Maailmanmestari esiintyi tiistaiaamuna YLEn aamutv:ssä erittäin freesinä. Saros tiesi Suomen voittavan, kun jatkoaika alkoi.

– Koko jatkoajan oli luottavainen olo. Aina, kun saatiin kiekko, uskoin, että nyt maali voi tulla. Valmistautuminen otteluun onnistui ja haettiin kunnon aggre rakkaita vihollisia vastaan. Tämä oli yhtenäisin maajoukkue, jossa olen ollut mukana, summasi Saros turnausta.

Kultaisista kypäristä Saros tiesi kertoa, että Suomen huoltotiimi oli ollut hereillä ja vienyt ruotsalaisten juhliin tarkoitetut kypärät Suomen käyttöön. Aina niin vaatimaton maalivahti kertoi päivätyön odottavan jo.

– Tästä nyt palaan takaisin Hämeenlinnaan. Kerhon kanssa paluu arkeen ja jatketaan päivittäistä työtä!

Ylen haastattelussa mukana ollut maajoukkueen päävalmentaja Karri Kivi nosti esiin kaikki nuorten Leijonien aiemmat valmentajat.

– Varmasti hekin nauttivat eilen mielellään lasin samppanjaa.

Onnittelut siis myös kaikille HPK:n kahta mestarileijonaa valmentaneille juniorijääkiekon toimijoille!

Onnea Juuse ja Juuso Maailmanmestarit 2014!

HPK

07.01.2014 09:37

Jaa artikkeli: