Olympiavoittaja Niklas Friman palaa HPK:hon

HPK on solminut loppukauden kestävän sopimuksen puolustaja Niklas Frimanin kanssa.

HPK ja Niklas Friman ovat solmineet loppukautta koskevan pelaajasopimuksen. Purettuaan sopimuksensa Jokereiden kanssa HPK:n 90-vuotisjuhlakauden kapteeni oli vapaa palaamaan Hämeenlinnaan kahden kauden jälkeen. Friman voitti HPK:ssa Suomen mestaruuden varakapteenin roolissa keväällä 2019.

HPK:n urheilujohtaja Mika Toivola kertoo puolustuspään vahvistuvan valtavasti tutun pelaajan saapuessa joukkueeseen.

– Tuttu pelaaja meille HPK:ssa. Ensiarvoisen tärkeä meidän peliämme ja kokonaisuutta ajatellen, sillä Niklas on erittäin hyvä lisä meidän puolustuspeliimme. Fyysisesti Niklas on vahva ja hyväkuntoinen pelaaja, joka pystyy pelaamaan isot minuutit pelien ratkaisuhetkillä. Kiekollinen osaaminen tukee meidän pelin rakennetta ja tiivistä viisikkopeliä.

Numerolla 56 Kerhossa kevään pelaava Friman on itse seurannut Liigaa ja tietää, että fyysiset viikot ovat edessä.

– Pelihalut ovat kovat tähän loppukauteen ja olen kiitollinen, että saan mahdollisuuden jatkaa kautta vielä. Ohjelma tulee olemaan tiukka ja oikeiden askelmerkkien on löydyttävä nopeasti. Olen tietoinen, että Kerhossa on hyvä meininki ja liityn innoissani joukkueeseen mukaan.

 

Toivolan mukaan HPK:n joukkue on nyt valmis kohtaamaan playoffs-kevään haasteen. HPK pelaa seuraavan ottelunsa keskiviikkona Kuopiossa.

28.02.2022 14:00

Jaa artikkeli: