Nousukuntoinen Kalpa Hämeenlinnaan

HPK-Kalpa 3.12.2013 klo.18.30

Pallokerhon kahden ottelun viikko alkaa tiistaina Hämeenlinnassa, kun kalakukkokaupungista saapuu vieraita Ritari-areenalle. Molempien joukkueiden alkukausi on ollut todellista vuoristorataa.

Päivän polttavat

HPK päätti edellisen viikon voitokkaissa tunnelmissa, kun joukkue väänsi jatkoaikavoiton Espoon Bluesista. Heikommin menneen Ässät-pelin jälkeen voitto Espoossa maistui makoisalta.

– Ei ole peli kyllä vielä valmista missään nimessä mutta tärkeä jatkoaikavoitto lauantaina. Sunnuntaina vietettiin sitten vapaapäivää voiton kunniaksi, HPK:n kapteeni Ville Viitaluoma tarinoi maanantaina.

HPK:n peliä piristi lauantaina pienet ketju- ja kokoonpanomuutokset. Kysymykseen millaisella kokoonpanolla HPK starttaa tiistaiseen peliin maalivahtivalmentaja Kari Lehtonen vastasi omaan tyyliinsä:

– Ei tiedä vielä, ku peli on vasta huomenna.

Lehtonen paljasti kuitenkin, että Juuse Saros vartioi Kerhon maalia.

Vaakakupissa

HPK:n tapaan tiistaisen vastustajan Kalpan alkukausi on ollut todellista vuoristorataa, hyvää peliä on seurannut heikompi, eikä pitkiltä tappioputkiltakaan ole vältytty. Kalpa on sarjataulukossa vasta toiseksi viimeisellä sijalla mutta on viime otteluissa esittänyt piristymisen merkkejä. Kuopiolaisten kirkkaimpia valopilkkuja alkukauden aikana on ollut maalivahti Pekka Tuokkola.

– Aika tarkkaan tiedetään millainen joukkue Kalpa on. Ei me kuitenkaan liikaa keskitytä vastustajaan, vaan keskitytään omaan peliin. Laitetaan kauhea taistelu päälle niin uskoa kyllä löytyy. Ei olla montaa kertaa pystytty pelaamaan täyttä 60 minuuttia mutta tänään oli taas hieno päivä, mentiin hyvällä sykkeellä ja pidettiin hyvät treenit. Selvästi näkee, että kokoajan mennään eteenpäin, Viitaluoma analysoi.

– Nousujohteinen joukkue, joka on pelannut useamman hyvän pelin putkeen tulee vastaan, töitä täytyy taas tehdä, Lehtonen päätti.

Pelipäivän väitteet

Väitän, että tiistaina Ritari-areenalla nähdään vauhdikas mutta vähämaalinen ottelu. Ottelun voittoon riittää kolme maalia.

– Väitän, että ottelun kaikki maalit syntyvät erikoistilanteista.

Frisbee-kisassa TV-Sävelen TV

Frisbee-kisassa on tarjolla muhkea joululahja. Mikäli oma frisbeesi on lähimpänä keskipistettä kisan päätyttyä, saat palkinnoksi Tekniset TV-Sävelen taulutelevision, Philips 32 pfl 3078T. Mahtavilla ominaisuuksilla 100 HZ , antenni ja kaapeliverkon teräväpiirto, usb tallennus tv-ohjelmille.

Mikäli oma fribee ei voittoa tuo, saat tämän TV:n Tekniset TV-Sävelen joulukuun tarjoushintaan 299.-. TV-Sävelessä pääset kokemaan myös Euroopan parhaan Ultra HD kuvan (Philips 65pfl9708, EISA palkittu v.2013- 2014 paras UHD TV). Katso lisää tästä ihanuudesta Philipsin sivuilta.

Parhailla paikoilla Custom Tattoon studio

Custom Tattoo ja HPK järjestivät yhteistyössä HPK:n Facebook-sivuilla kilpailun, jossa saattoi voittaa itselleen HPK-aiheisen tatuoinnin. Voittajiksi selviytyivät Anneli Hilden ja Joonas Metsälä. Tänään nämä kaksi pääsevät Custom Tattoon merkittäviksi ottelun aikana areenan parhailla paikoilla.

Joulupadat saapuvat

Pelastusarmeijan joulupadat saapuvat Ritari-areenalle tänään. Pelastusarmeijan ylisihteeri Petteri Kornilow haastaa kaikki kiekkoihmiset osallistumaan keräykseen:

”Pelastusarmeija haastaa kaikki liigajoukkueet, pelaajat, joukkueiden johdon ja yhteistyökumppanit perinteiseen Joulupatakeräykseen.

Pelastusarmeijan Joulupadat ovat keränneet varoja vähävaraisten ja apua tarvitsevien hyväksi Suomessa jo 106 vuotta.

Jääkiekkoilu on meidän suomalaisten lempilapsi ja intohimo. Pelin jaloimmat puolet tulevat esille silloin, kun peliä pelataan joukkueena ja toinen toistaan auttaen. Yksin pelaten peliä harvoin voitetaan.

Kaukalon ulkopuolella on paljon niitä ihmisiä, jotka tarvitsevat joukkuekavereiden apua elämässään. Ihmisiä, jotka ovat jääneet tahtomattaan syrjään ja oman onnensa nojaan. Syynä voi olla sairaus, työttömyys, tai vaikkapa alkoholi- ja mielenterveysongelmat.”

Osallistumalla autat!

Lätty

 

 

 

03.12.2013 10:23

Jaa artikkeli: