Nordis kutsuu – jatkuuko voittoputki?

HIFK-HPK 23.1.2014 klo 18.30

HPK matkaa Helsinkiin IFK:n vieraaksi. Joukkueen vahvuudessa nähdään ensi kertaa Jokeri-lainat Markus Hännikäinen ja Aleksi Rekonen.

 
Lähtökohdat

Kerho nappasi maukkaan kotivoiton Bluesista tiistaina. Samalla voittoputki venyi neljään. Kauden pisin voittoputki on viiden ottelun mittainen, joten tänään on mahdollisuus nousta jakamaan kauden ennätystä. Tämän kauden keskinäiset ottelut ovat päättyneet kummankin joukkueen kotivoittoihin. Edellisellä kerralla HPK sai kylmää kyytiä Helsingin vanhassa jäähallissa lukemin 6-0.

HPK:n kokoonpanossa nähdään muutoksia hyökkäyspäässä. Otto Paajanen loukkaantui Bluesia vastaan ja hänen paluuaikataulustaan odotetaan lisätietoja. Hyökkääjistä ovat Paajasen lisäksi sivussa Teemu Rinkinen, Robert Leino, Jaakko Turtiainen ja Jesse Saarinen. Heitä paikkaamaan HPK lainasi Markus Hännikäisen ja Aleksi Rekosen Jokereista. Uudet vahvistukset viilettävät illan ottelussa nelosketjussa Teemu Rautiaisen rinnalla. Puolustus jatkaa samassa koostumuksekssa ja maalilla pelaa Juuse Saros.

HPK:n illan kokoonpanon voit kokonaisuudessaan katsoa täältä.

HIFK kärkkyy kotietua pleijareihin

HIFK on tällä hetkellä kiinni viimeisessä suorassa pudotuspelipaikassa eli on sijalla kuusi. Matkaa neljäntenä olevaan JYPiin ja kotietupaikkaan on vain viisi pistettä. Punapaidat pelasivat tammikuun tasauksessa Espoon Bluesia vastaan ja tuloksena oli kotivoitto jatkoajalla sekä vierastappio voittomaalikilpailussa.

Joukkue vahvistui viime viikolla, kun Teemu Ramstedt palasi kotikonnuilleen. HIFK:n kokoonpano on elänyt koko kauden melkoisessa myllerryksessä. Nyt kuitenkin näyttää siltä, että päävalmentaja Raimo Summanen on löytänyt haluamansa koostuksen ja joukkue on pelannut voittavaa lätkää jo hyvän aikaa. Vanha sotaratsu Ville Peltonen on noussut Liigan pistepörssissä jo toiselle sijalle. Ex-kerholainen, Juuso Puustinen johtaa maalipörssiä 21 osumallaan, joten tulivoimaa HIFK:lta löytyy.

 

 

23.01.2014 12:24

Jaa artikkeli: